Бихте ли казали на журито в „Гласът на България“ да се преоблече, моля!

Такова нещо в досегашните сезони на музикалното шоу „Гласът на България“ не се е случвало – седмици наред журито е с едни и същи дрехи, на които публиката научи и гънките.

Нещата изглеждат чак нечистоплътно, коментират в социалната мрежа зрителите.

Е, добре, атрактивната Дара се появи в костюм като една истинска лейди Мериан, ама няма ли вече иззад кулисите някак героично да се появи самият Робин от Локсли (Худ), яздил през цялата Шеруудска гора, който да внесе за любимата си един нов кат дрехи?

Ами певицата Галена, известна като модната диктаторка във фолка, създала дори собствена марка дрехи?

Необикновено 16-годишно момиче омагьоса сцената на „Гласът на България“

Това тъничко, сатенено „ризогащниче“, с което я гледаме вече няколко недели подред, не се ли протри? И понеже платът се мачка, тя не спря да му дърпа късите крачолки надолу при всяко свое ставане, защото с основание се страхува какво ще лъсне, ако не го направи.

Mъжката част от журито не е толкова интереснa в това отношение, въпреки че на Любо зелените дрехи като на някой горски работник също доста омръзнаха на публиката. Иван Лечев е стилен рокаджия, а те както знаем, могат с години да не сменят „премяната“ си.

Да, знаем, че за предварителните записи се снимат много повече участници наведнъж и после изпълненията им „се нарязват“ за няколко епизода, но в предишните сезони беше удоволствие да изследваш тоалетите на Поли Генова и Камелия например, а и самите те се чувстваха обновени, оригинални, възбуждащи интерес.

Каква ли е идеята тази година? Форматът си знае, както и неговите продуценти…

В същото време дават Дара, Галена, Любо и Иван да коментират от бекстейджа някои от участниците. А там как изглеждат! Особено дамите сякаш са готови да влязат в някоя приказна бална зала, където да превземат сърцата на десетки принцове и кралски особи… Нищо общо с дрехите им в представителната част на шоуто. Не че и там в някои кадри не се загатва какъв цвят е бельото на Дара, например…

На фона на талантливите хора, които се явяват на кастингите на тъмно, на фона на прекрасните им гласове, слабостите на журито, особено на дамската му част, лъсват зашеметяващо.


image0 (9K)