Любопитно

Божков излъгал за ЛиЛана, била му любовница 10 години

Неговият бизнес е рекет и търговия с влияние. Ако тръгне да спазва закона, златната му кокошка – Националната лотария от 100 млн. ще падне на 20 млн. Имаше банка, приватизираха я, имаше няколко предприятия – фалира ги. Няма банка в България, която да му даде един лев кредит. Това заяви Цветомир Найденов по повод Васил Божков в ефира на Нова телевизия.

Той коментира и отношенията на Божков с ЛиЛана. „Гледах му интервюто. Твърдението, че няма нищо общо с певицата ЛиЛана, е откровена лъжа. Тя му беше любовница над 10 години. Той й подари кола, тя си имаше специален час за посещения в „Нове Холдинг“. Като се вгледаш в детайлите от интервюто на този човек, виждаш, че той откровено лъже“, заяви бизнесменът.

„Тя си имаше специален ден за посещение в Нове холдинг. Имаше едно БМВ 6-ца, което й откраднаха. Сега да се отричаш, че си имал връзки е нон сенс“, заяви той.

Найденов засегна и бутафорното интервю на Божков пред bTV. „Само като се вгледаш в детайлите в интервюто му за bTV виждаш, че всичко е лъжа“, посочи Найденов.

„До каквото се е докоснал е съсипал нищо имаше 20 казина, сега има 0, имаше 15 игрални зали, сега има 0. Това ли е великият бизнесмен? Той имаше бизнес по-дълго време – държи комисията по хазарта и рекетира нас. Никой не му го е позволявал, той сам си го прави. Сега в момента гледам колко хора ги е страх. Всички умират от страх от Черепа. От какво толкова ги е страх?! Защо бягаш, нали си невинен, стой тук, докажи, че си невинен“, посочи той.

„В хазартния бизнес повече няма да има рекет и търговия – това, което правеше Божков през последните 20 години. Хазартът е специфична материя и министърът на финансите не е длъжен да знае всичко, свързано с него. Комисията по хазарта е много самостоятелен орган“, добави Найденов.

Според него измамата на Божков е била много голяма и никой не е могъл да предположи какво е вършел бизнесменът.

„Според мен би трябвало да бъде докаран и да се изправи пред българското правосъдие, завърши Найденов.

Стана ясно още, че от екипа на NOVA са поканили и бизнесмена Васил Божков за коментар, но той е отказал.

Blitz.bg

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Ботев Пловдив e на финал за Купата, размаза ЦСКА

"Жълто-черните" чакат победителя от двойката Хебър - Лудогорец...

9 минути ago

Kак да премахнете белезите от акне веднъж и завинаги?

Насладете се на красива кожа по всяко време...

25 минути ago

65% от работещите у нас не взимат достатъчно пари, за да се издържат

Това заяви икономистът Любослав Костов...

32 минути ago

Григорова похвали Нинова за предложението за широко обединение на лявото

Това обаче се правило преди регистрацията на коалициите...

33 минути ago

Как да накарате момчето да ви хареса?

Вижте някои съвети...

43 минути ago
image0 (9K)