Борисов: Две години хаос и нищоправене, трудно се почва отначало

Борисов: Две години хаос и нищоправене, трудно се почва отначало

Бойко Борисов отиде в русенската община Ценово, за да подкрепи водачката на листата на ГЕРБ в района Десислава Атанасова. Той бе посрещнат от местни активисти на партията и от кмета на селото Петър Петров.

„Много говорят за пенсии, но инфлацията и цените в магазините я изяждат. Някой трябва да ги изработи тия пенсии. Виждате читалището – каквото кметът е поискал, всичко сме направили“, заяви пред хората лидерът на ГЕРБ.

Когато е бил ГЕРБ на власт, всичко ставаше, посочи един от местните. И се оплака, че ПП са ги докарали до просешка тояга.

„Ще се опитаме да поправим стореното. 2 години хаос и нищоправене – трудно се почва отначало… но ако сме първи.“, заяви бившият премиер.

 „Парите ги няма. Не ви убеждавам, кажете на вашите съседи и приятели, возете ги по магистралата. 2 години – нищо. Гласувайте за нас. Те и с пенсиите ви излъгаха, уж получавате повече, ама ако отидете в магазина те заминават. 50 лв. си бяха 50 лв. Сега кашкавала ти е 34 лв., с две кила на месец изхарчаваш повишението“, заяви Борисов при следващата си среща в Русенско, в Бяла.

И подчерта, че ГЕРБ иска да „поспаси нещо“. „Няма шанс. Те знаят само да ходят и да намират кусури. Обаче трябва да направиш нещо. Искам да им намеря кусур, ама те не са правили нещо“, атакува той опозицията.

Според него оптимизъм може да има само ако ГЕРБ победи с много. Няма нито един политик, дето не е казал „хаос и застой“.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)