Борисов: И най-непримиримите врагове да работят заедно – в това е спасението на държавата

През тази пандемия, спасението на държавата в следващите 2 години, ще е в това – и най-непримиримите врагове да работят заедно. Това каза премиерът Бойко Борисов в Симитли, предаде Радио „Фокус” – Пирин.

„Светът навлиза във всякакви кризи – и финансови, и здравни, и политически. Шансът да се запазим е единство. Не случайно на сградата на парламента пише „Съединението прави силата”. Виждате вашия регион как се развива – автомагистрала „Струма” следите ли я?”, каза още Борисов.

От своя страна кметът на Община Симитли Апостол Апостолов отбеляза, че всеки момент се очаква да започне пълната реконструкция на железния мост, който свързва кв. „Ораново” и Симитли. „До броени дни очакваме разрешителното за строеж. Ще се направи хубав двулентов мост. Въобще модерна европейска работа”, прибави Апостолов. Той беше категоричен, че този проект е много важен за Община Симитли.

Премиерът Бойко Борисов посети и СУ „Св. св. Кирил и Методий” в Симитли, където кметът Апостолов и народният представител Стефан Апостолов му показаха новоизградените открити спортни площадки е двора на учебното заведение.

Кметът на Симитли се похвали, че в Общината има изградени 15 социални центрове, предстои изграждането на още 2. „Няма община с такава социална политика”, отбеляза Апостолов.

 


image0 (9K)