Борисов: Моделът „Радев“ означава застой, хаос и разруха

Борисов: Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха

Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас, написа в своя профил във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Видях с очите си, че АМ “Хемус” в отсечката Бухковци-Белокопитово е готова и остава единствено да се положи маркировка, за да бъде пуснато движението. Хората могат да стигат бързо и безопасно от Шумен до Търговище. Варна е на 40 минути оттук. Но това няма да се случи, докато управлява моделът „Радев“, написа още лидерът на ГЕРБ.

„Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас. Благодарение на Румен Радев няма нито един работник тук. Но тази магистрала не е моя, тя е на българите. Както обещах – тази магистрала щеше да е напълно завършена до 2 години, ако управлявахме ние“, посочва още Борисов и продължава:

„Как ще възстановят икономиката – с вдигнатия юмрук на Румен Радев ли? Не могат да се справят нито с ваксинацията, нито с миграцията, нито с инфлацията. Моделът „Радев“ означава застой, хаос и разруха. Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов“.

„Единственото, което направиха, е да свалят патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана само шайката на Румен Радев. Пазят ги от народната любов“, завърши още Бойко Борисов.
 

https://www.dnes.bg/………….


image0 (9K)