Ботев Гълъбово изнесе лекция на Поморие в контрола

След треньорската смяна на Саша Симонович отборът на Ботев Гълъбово показа значителен прогрес по време на тренировъчния процес и в двете контроли, които изигра под ръководството на новия наставник Митко Коцинов.

След като преди дни Ботев завърши 1:1 срещу новака в първа лига Арда в Кърджали , днес Ботев Гълъбово победи Поморие с 4:2 в предпоследната си контрола от предсезонната подготовка преди старта на Втора лига след седмица.
Спарингът се проведе на стадиона в Каблешково и по време на мача Ботев бяха по добрия отбор на терена. Футболистите на Гълъбово започнаха вихрено мача и нанизаха три гола във вратата на Поморие до 25-та минута.
Джунейт Яшар откри в 12-та минута, а в 21 – та минута Антон Огнянов се разписа за втори път в поморийската врата. Поморие отговори с опасен удар на Милен Танев, но топката срещна страничната греда на Вълков.
Дясното крило на Ботев Иван Винков вкара за 3:0 в 24-та минута.
След първоначалния шок Поморие се съвзе и върна едно попадение чрез Милен Танев, но нападателят на Ботев Методи Костов с глава с се разписа за 4:1.
След почивката падна още един гол в полза на Поморие, а негов автор стана отново Милен Танев в 81-та минута и оформи крайния резултат 4:2 за Ботев Гълъбово.


image0 (9K)