Ботев Гълъбово не успя да спечели трите точки

Ботев Гълъбово и Локомотив Горна Оряховица завършиха 0:0 в среща от 22 – я кръг на Втора лига.

Ботев Гълъбово започна с натиск домакинството си срещу Локомотив Горна Оряховица на стадион Трейс Арена в Стара Загора. Саша Симонович направи официален дебют на треньорския пост на Ботев.
В 3 – та минута Зотев изпълни фаул от границата на пеналта на гостите, но вратаря изби в корнер.
В 11- та минута Игнатов стреля от 22 метра, но топката не затрудни стража на гостите.
В 19 – та минута Ботев създаде сериозна опасност. След корнер защитникът Радев стреля с глава , но вратарят със сетни сили  изби влитащата топка в горния ляв ъгъл на вратата му.
В 44 – та минута Локомотив пропусна чисто положение чрез Чалъков, който стреля от 10 метра , но вратарят Колев спаси и след това стана меле между футболистите на двата отбора. Но след 2 минути разправии страстите утихнаха.
След почивката в 62 – та минута защитникът на Ботев Цветелин Радев стреля с глава след корнер, но топката се удари в дясната странична греда и беше изчистена.
В 82 – та минута гостите пропуснаха добра възможност да поведат.
Юруков се измъкна в наказателното поле на Ботев и отправи силен диагонален удар, но топката профуча на сантиметри от страничната греда на домакините .
В последната минута Катранков от Ботев можеше да донесе трите точки на отбора си но ударът му с глава след корнер мина край страничната греда.
В добавеното време след фаул топката попадна в Бейсим от Ботев, но защитникът от чиста позиция стреля над вратата на Локомотив.


image0 (9K)