Бразилецът Леони даде аванс на Берое срещу Септември

С гол в добавеното време на бразилеца Матеус Леони на първата част Берое води с 1:0 при гостуването си на Септември в последната среща от шестия кръг на първа лига , която се играе на стадион „Васил Левски“.

Берое изигра силно първо полувреме и контролираше събитията на терена, като владееше през по голямата част топката.

В 11 – та минута румънецът Фиртулеску центрира от пряк свободен удар. Топката бе избита и попадна у Педро, който стреля от дъгата, но Георгиев успя да улови.

[ad id=“218001″]

В 17 – та минута Берое получи неочакван удар , след като ганаецът  Охене беше ударен грубо от Галчев в глезена и беше заменен принудително от японецът Кохей Като.

В 20 – та минута Берое организира опасна атака при която  Цонев напредна и изведе Камбуров зад отбраната на домакините. Нападателят стреля от малък ъгъл, но не успя да намери целта.

[ad id=“218001″]

В 42 – та минута Берое направи още един пропуск пред вратата на Септември. Милен Желев  центрира в пеналта,  и там Камбуров беше задържан за фланелката при опита си да стреля с глава, а  топката бе избита и попадна в Еуженио, който стреля, но вртарят Георгиев улови.

В добавеното време на първата част Берое поведе в резултата. Камбуров проби, навлезе в наказателното поле и върна кълбота към Еуженио.  Португалецът стреля и топката бе отбита, но бразилецът Леони успя да стигне първи до нея и я вкара в мрежата за 0:1.

 

Очаквайте подробности !!!


image0 (9K)