Световни новини

Пиян наркоман убил бременната си приятелка по особено жесток и мъчителен начин

43-годишният англичанин Джеймс Хътчинсън беше осъден на доживотен затвор за убийството на бремената си приятелка, пише британското издание „Мирър“ (mirror.co.uk).

Магистрати от английското графство Йоркшир признаха за виновен – зависимия от наркотици мъж, в убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Ужасното престъпление се е разиграло на Коледа.

[ad id=“225664″]

Хътчинсън и приятелката му Никола Удман (на 39 години) се върнали от тържествена вечеря в дома си. Наркоманът, който бил много пиян, обвинил партньорката си, че е бременна от друг мъж. Той я вързал и в продължение на час й нанасял удари с нож и тояга.

По едно време мъчителят се е уморил и отишъл да се подкрепи с поредната доза амфетамин. Той се е върнал, за да продължи с изтезанията, но неговата жертва вече е била мъртва, заедно с бъдещето им дете. 11 часа по-късно Хътчинсън съобщил в полицията за зверството, което извършил. Съдебните медици са открили около 100 травми по тялото на жената, нанесени с тоягата, както и 24 прободни рани.

[ad id=“225664″]

Хътчинсън е бил арестуван на 26 декември 2016 година. Заради жестокото двойно убийство той ще лежи зад решетките до края на дните си.

mirror.co.uk

Пламен Пенчев

Share
Published by
Пламен Пенчев

Recent Posts

Левски триумфира с титлата в първенството по волейбол за мъже

"Сините" се наложиха и в третия мач над ЦСКА...

9 часа ago

Всеки пети е под линията на бедност

Тя е била 637,92 лева миналата година...

9 часа ago

Над 90% от младите учители у нас до 3 години напускат професията

Образованието е само в предизборните кампании, няма воля за реформа...

10 часа ago
image0 (9K)