Бум на патриотичните татуировки в Украйна

Бум на патриотичните татуировки в Украйна.

С навлизането на четвъртата седмица на войната в Украйна все повече зачестяват и надписите с герба на Украйна върху билбордовете.

В студио за татуировки в Лвов има опашка от посетители, предава Newsone.bg. Всеки желае да сложи на рамото или на друга част от тялото си герба на Украйна, както и други патриотични символи и знаци.

Една от желаещите е Олена Барлевич, който е решила да сложи на ръката си военен самолет, символизиращ защитата на страната й.

Разказва, че по този начин изразява съпричастност към ужаса в Украйна и дава сила както на нея, така и на близките й. Олена е на мнение, че това е много важен период от историята на Украйна, който ще остане в историята и затова трябва да се увековечи на ръката й.

Юри Кобрун работи в печатница за изработка на билбордове. Разказва, че си помислил когато Русия е нахлуха в Украйна, че е нямало повече смисъл да развива същата дейност. Оттогава обаче е открил доста креативен начин да подкрепя украинската армия и всеки, дошъл да защитава страната му. Вместо реклами, Кобрун прави мотивиращи съобщения, които принтира за билбордове.

https://www.dunavmost.com/====… Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)