Бургас е под полицейска блокада!

Бургас е под полицейска блокада, всички изходи на града са завардени, предава репортер на Флагман.бг, който се намира на кръговото на „Лукойл“ в посока Поморие. От ОДМВР-Бургас потвърдиха информацията.

По наша информация ченгетата издирват извършители на грабеж, действали на територията на града.

Заради поставените извънредни КПП-та на всички изходи на града – към АМ „Тракия“, към Созопол, Средец и Варна, движението е изключително натоварено. Особено изнервящо е затапването на кръговото кръстовище при бензиностанция „Лукойл“ – в посока Поморие.

Нашият репортер видя, че в 16;15 ч. полицаи отбиха от колоната пъплеща с не повече от 5 км/ч. бял лек автомобил, чийто регистрационен номер запова с буквите ТХ. Много е вероятно издирваните лица да се придвижват с автомобил, който е с добричка регистрация.

Току-що директорът на ОДМВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов потвърди информацията на Флагман.бг. Той каза следното:

„Издирваме в тази връзка лица и затова се налагат извънредните КПП-та на изходите на града. Към момента има много неизяснени обстоятелства, трудно ми е да го квалифицирам като грабеж, моля гражданите и участниците в движението да запазят спокойствие, докато текат издирвателните ни действия“.

Заградителните мерки подължават и вече обхващат периметър, който стигна Поморие. По главния път преди комплекса Сънсет Ризорт е поставен патрул. Там ограничението е около 20 км/ч. и полицаите без проблем оглеждат регистрационните номера на колите, движещи се в посока Слънчев бряг.


image0 (9K)