Categories: Дунав мост

Българин изгря на сцената в британски сериал

Мики Ангелов играе албански наркотрафикант в поддържаща роля в английския сериал Before We Die 

Българският актьор Мики Ангелов участва в поддържаща роля в английския сериал Before We Die по Channel 4. Сериалът е сниман в Белгия и Бристол. Всички епизоди са на разположение на стрийминг платформата All 4 или всяка сряда в 21:00 BST по Канал 4, пише Монитор.

Before We Die е английска версия на шведска програма със същото име. Историята следва детектив Хана (Лесли Шарп, позната от комедията „Време за мъже“), която разбира, че синът ѝ Крисчън (Патрик Гибсън – звезда от „Шерлок Холмс“ и „Династията на Тюдорите“) работи със семейство Мимикас, което е отговорно за смъртта на любовника ѝ Шон. Мики Ангелов играе Андри Кабаши, албански наркотрафикант и криминален контакт на семейство Мимикас, който става замесен в разследването за убиеца на Шон. Премиерата на Before We Die е гледана от 2 милиона души.

Участието на Мики Ангелов е поредният успех на български актьор в световната филмова индустрия и хвърля светлина в тунела относно включването на източноевропейски талант в Холивуд. Мики Ангелов е завършил престижната актьорска академия East 15 Acting School в Лондон. Работи като актьор в Англия от няколко години. Мики е също и сценарист и режисьор – миналия месец дебютният му късометражен филм Over-Saturated е приет в множество филм фестивали по света. Over-Saturated също държи и номинация за Най-добро операторско майсторство в London Shorts Film Festival, а Мики е финалист за Най-добър режисьор в Paris International Film Awards и Locarno International Film Festival. Мики Ангелов също ръководи продуцентска къща в Лондон и държи собствена модна марка дрехи в България.

Източник: https://www.dunavmost.com/

Arhiv

Share
Published by
Arhiv

Recent Posts

Главчев обеща честни и прозрачни избори, работи тясно с ЦИК

Към момента се справяли със сроковете, макар и те да са съкратени...

38 минути ago

Радев: Във време на войни не можем да свикнем с неглижирането на армията

Процесите по модернизация вървели твърде мудно...

един час ago

Азия се въоръжава. Как автокрациите плашат все повече азиатци

Преди няколко десетилетия бъдещето на Азия изглеждаше освободено от оръжия и евентуални конфликти. В последните…

2 часа ago

Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 май

Романтиката ще ни радва...

2 часа ago
image0 (9K)