Валентин Грудев коментира бъдещето на Берое

Валентин Грудев, който е член на съвета на директорите в Берое, коментира днешните думи на министъра на енергетиката Андрей Живков, който заяви, че, според него, ТЕЦ “Марица Изток 2” не би трябвало да налива по 5-6 млн. лева в клуба, тъй като е с огромни дългове, научи ЗАРАТА.

“Ако може да се чете между редовете, той каза, че трябва да се вземе решение от собственика. Това решение отдавна е взето. Изявлението на служебния министър е красноречиво. Решението е взето отдавна. Не желая да коментирам повече”, каза Грудев, който допълни, че заралии ще се подсилят с няколко футболисти до дни.

“На крачка сме от привличането на вратар и централен защитник. Следващата седмица и едно крило. Няма да привличаме други българи.

Явно, че България, за клубове с определен бюджет, изгледахме над 20-30 вратаря, говорихме с доста от тях, трудно се случват нещата. Говоря за чужденци.

Футболистите, които се връщат тук, смятам, че Камен Ханджиев, за времето, в което беше в Берое, е един от футболистие, които нашата поблика безкрайно уважанва. Симеон Мечев и Миро Енчев смятаме, че ще помогнат с опита, който притежават. Все пак са български футоблисти.

От напусналите единствено интерес имаме към Конте, който чака оферта от няколко турски отбора. Той е единственият с шанс да се върне”, категоричен е Валентин Грудев.


image0 (9K)