Вежди Рашидов: Десет години работих с Бойко. Е, няма по-приятен човек!

„Ако е решението на Борисов да ги смени министрите, това е неговото право, но ако някой смята, че оставките ще оправят нещо, греши“, смята бившият министър на културата.

[ad id=“225664″]

„Властта трябва да се упражнява и не знам какво ще прави БСП като ни свали. Всеки ден опозицията се занимава с клюки. Японците имаха Фукушима и никой не се занимаваше с оставки. Хората се обединиха и намериха как да се оправят. Ние постоянно оставки имаме. Да я вземат, но не знам за какво им е. Опозицията е слаба, така премиерът може да кара още 20 години.“ Така описа актуалното положение в ефира на Канал 3 Вежди Рашидов.

„Всичко това е толкова тъпо и смешно. 10 години работих с Бойко Борисов и няма по-приятен човек. С него може да се говори и да се оправят проблемите. На всеки министър оставката му е в джоба. Законът и правилата на играта позволяват той да избере екипа си. Ако е негово решението да ги смени, това е неговото право, но ако някой смята, че оставките ще оправят нещо, греши. Аз смятам, че министрите са много готини и си вършат работата. БСП искат да яхнат проблема все едно свалят властта, но нищо не свалят. Хората, които си отиват, са от ГЕРБ и решението е на Борисов, защото той преценява с кой и как иска да работи“, заяви Рашидов.

[ad id=“263680″]

„Това подхвърляне на теми за корупции и напрежение е безсмислено”, каза той в отговор на Румен Гечев, който заяви, че има сблъсък между Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

„Когато човек говори за нещо, нека казва имена. Това говорене е много вредно“, обясни Рашидов на Гечев.


image0 (9K)