Векилска „изгърмя“ на стола на Георги Любенов, Ади Радева ще го замества този уикенд

Този уикенд (24 – 25 октомври 2020 г.) Аделина Радева ще води предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ1. Това се налага заради карантина след положителен резултат от PCR тест на любимия водещ на зрителите на БНТ.

Миналата седмица в стола на Жоро седеше бившата водеща от бТВ, която нашумя със скандалите около себе си, Мариана Векилска. Издокарана и с чисто нова визия тя се опита да „влезе в обувките“ на Любенов, даже завърши неделното издание с думите: „До следващата събота!“ Явно обаче, рейтингът на водените от нея предавания се е сринал и се е наложила спешна смяна. Изборът паднал на Аделина Радева, която пък доскоро водеше делничния сутрешен блоок на Нова телевизия заедно с Виктор Николаев. Още от началото на епидемията в обществената телевизия са предприети стриктни противоепидемични мерки. Засилен е контролът на достъп до предаванията.

Служителите и гостите на телевизията за задължени да носят маски в общите части на сградата, помещенията и студиата се дезинфекцират регулярно.

Екипът и колегите на Георги Любенов го очакват с нетърпение да се върне на работа.

Гледайте „Денят започва с Георги Любенов“ всяка събота и неделя от 8 до 11 ч по БНТ 1.

 

 


image0 (9K)