Венера в Стрелец – какво да очакват зодиите?

Венера в Стрелец - какво да очакват зодиите?

Снимка: Pixabay

 На 7-и октомври планетата на красотата и любовта Венера влезе в знака на огнените Стрелци. Тя ще остане там до 5-и ноември и това означава, че ни чакат много приключения, забавления, нови контакти и приятели. Подгответе се и за доста флиртове. Ето прогноза за всяка зодия, според „Scribe“.

Овен

Всичко, което искат, е да се позабавляват и ще могат да го направят! Отново ще се влюбят в живота и ще станат оптимисти. Може да отидат на планина, на спонтанно посещение в музей, да гледат нещо вдъхновяващо. Пак ще блестят и ще вярват на интуицията си.

Телец

Нека опитат нещо ново и така ще могат да трансформират най-важните си връзки. Телците обичат рутината и комфорта, но нека пробват. Венера им дава увереност и кураж, които ще им помогнат да се справят с новите емоции.

Близнаци

Добри новини – ще има баланс между желанието им за свобода и желанието им за връзка. Приятелите и близките намират Близнаците са още по-забавни отпреди и се привързват към тях. Дори непознатите не могат да устоят на чара им. Да не си поставят граници – да приемат покани за всякакви срещи.

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)