Верея привлече Юлис Обаме Ндонг преди гостуването на Славия

Верея привлече полузащитника Юлис Обаме Ндонг  ,който бе картотекиран и попадна в групата за гостуването срещу Славия в среща от 24 – я кръг на Първа лига. Той е на 25 години и е роден в  Париж, Франция.

Ндонг започва кариерата си в кипърските отбори на Ателос и Ермис Арадипу.През 2016 Обаме става част от отбора на Локомотив ГО и изиграва 20 мача, като прави дебют срещу тима на Лудогорец. След това преминава в Славия.

[ad id=“225664″]

Опитният нападател Георги Андонов се завръща в състава на Верея за гостуването на Славия. Андонов изтърпя наказанието си от една среща и ще започне в титулярния състав за сметка на бразилеца Елиаш.

Треньорът на Верея Благомир Митрев остана доволен от представянето на своите футболисти срещу Пирин , въпреки че не успяха да бият след като гостите на два пъти чистеха топката от голлинията на вратата си.
Славия и Веея водят люта битка за място в топ 6 , а старозагорския тим е с леко предимство от противника си откъм точков актив.

[ad id=“263680″]

Вратарят Даниел Наумов получи повиквателна за младежкия национален отбор, който ще играе квалификация срещу Словения на 27 март от 18,30 часа на стадион Трейс Арена в Стара Загора.


image0 (9K)