Взривът в Ливан и разрухата от Уран

Дали събитията, взривът и пожарите в Ливан са „разрухата“, която носи годината на Уран.

Алена отговаря:

Бих могла да отговоря с едно изречение, че Уран, образно казано, руши старото, изживяло времето си, за да отвори път и място на новото, но неговото действие не е свързано с взрив, убил повече от 190 души, ранил близо 7000, оставил без дом над 300 000 и причинил щети за 15 млрд. долара. Все пак се замислих… ами ако има връзка, колкото и невероятно да е, противоречащо и несъвместимо със заложеното от Уран?

Немалко астрологични звездни карти направих, включително и композитни. Изводът ми е категоричен, но да караме поред.

Взривът в Бейрут – мечта за анексия

Първи астрологичен извод: Взривовете на 4 август 2020 г. на пристанището в Бейрут са следствие от исторически предпоставки и развитие на Ливан от средата на 20 век до днес. Разрухата в Ливан не е разруха, свързана с диктатура, режим на управление, корупция или политически боричкания. Случилото се има съвсем различен смисъл.

В исторически план Ливан през последните десетилетия, от една страна, се стреми да не взима страната на размирниците от съседните държави и създадените групировки, които унищожават не само мюсюлмани, а и хора от други вероизповедания. От друга страна, държавата Ливан няма как да се отдели напълно от обвързаността си и религиозните си различия, свързващи я със съседните държави. След създаването на Палестинска държава в Южен Ливан в периода 1973-74 година, когато Ясер Арафат, с когото Съдбата лично ме срещна, намира убежище там, а Палестина се стреми да си осигури място, от което да воюва с Израел, не бива да се забравя, че всякакви терористични атентати и взривове като последния от 4 август са очаквани от неочаквани агресори и от формирования, според които заради географското си положение Бейрут трябва да принадлежи на тях, защото пристанищният град дава допълнителни възможности за атаки и по вода във войните на арабския свят.

На 22 ноември 1943 година е подписана независимостта на Ливан, вече република, свободна от френското господство. Ден на кармична разплата, на колебливост и неувереност заради двете двойки в деня, водещи до трудности, породени от странични фактори, въпреки общата вибрация, орисваща държавата на стабилност и възможност да бъдат постигнати поне до определена граница нормални междудържавни отношения. Кой народ не иска независимост, но денят, в който я получи, денят на раждането на тази независимост, дарява характеристики, някои от които са по-лоши от живота под колониално управление. Колкото и странно да звучи, звездната карта ни казва, че за Ливан получаването на независимост е преждевременно.

Проблемите започват след изтеглянето на френските войски от Ливан през 1946 година. През 1948 година пристигат първите бежанци от Палестина, а през 1967 година идва нова вълна от бежанци, които целят да воюват с Израел от територията на Ливан. Звездната карта, композирана от три карти, е категорична – скритата цел на бежанските вълни е да бъде иззета цялата територия на Ливан в полза на палестинците, които страдат, че си нямат държава, а агресивните планети Марс и Юпитер в аспекти, позволяващи разплата, не са виновни, че е насочена не към правилните територии и хора. Както казах по-горе, принадлежността на тези държави и народи към различни религии е причината за конфликти, дори и невидими за световната общественост, които тлеят под повърхността, докато избухнат в жестока неконтролируема реалност.

Президентът на Ливан Мишел Аун, на 85 години, въпреки че е роден във Водолей, има различни от съвремието разбирания, които не са най-подходящите в тези размирни времена, не само сега, а и от избирането му преди четири години. Заради неговата дата на раждане – 18 февруари 1935 година, заради ината, заложен в Съдбовния му път и последния житейски период, в който е поел поста, допълнен с егоизма му, почти не е способен да си признае пропуските и недоглеждането в управлението на държавата, която е орисана на вражда между поколенията, често подстрекавана от него самия. Човек в постоянен спор със себе си. Разнолик през деня и нощта. Склонен да воюва, особено през нощта, в професионален и в личен план.

За президент е избран на дата на кармична разплата въпреки вибрацията на глобални промени, в негова лична година на ново начало, но и на прибързаност. Месецът му е на Съдбовно подчинение, в ден, позволяващ стабилизация, но в този случай не за държавата, а за него самия, уви, пречеща му съгласно сложната композитна дата да преценява как мирно да осъществява полезни контакти на междудържавно ниво, вместо да воюва за нечия доб­ронамереност, но по неочаквани начини и без гаранции, че ще я получи. Това доказа и взривът на 4 август 2020 година, когато само Франция обеща помощта си, а защо се случи взривът – от немарливост, човешка грешка или изкуственият тор нарочно е взривен, все още е официално неразкрита загадка.

Според планетите взривът е атентат

Стигнахме и до атентата в Бейрут, причинил разрушение и отнел много човешки животи. Неслучайно употребявам думата атентат. Причината за него, без значение дали човешката намеса е вътрешна или външна, е неумението и нежеланието на президента Аун през последните месеци преди атентата да подпише спогодби за сътрудничество във военната област, за да си гарантира охрана на държавната водна територия. Взривът е в Бейрут, най-голямото пристанище на Ливан. Целта е кармична разплата, може да е и от страна на палестинците, които винаги са неудовлетворени от мечтата за мъст над Израел, като опит за инвазия и отнемане на тази територия от Ливан. Звучи като фантастика, но е реална, защото само недогледаното изиск­ване на общата вибрация на деня при астрологичното изчисление на атентата, за да има най-голямо поражение, е попречило разрухата да е необратима и никога повече да не се върне местното население в домовете си… и ето шанс за нов господар, който удобно да си върши пъклените дела. Кармична разплата, свързана с много пари, за да бъдат унищожени максимален брой хора и сгради, а след ужаса и страха на бягащите далеч оттам, слънцето да изгрее и да подари мечтаната власт в друг двор, макар и съседен.

Уран е невинен за взрива

Окончателният извод е, че взривът на бейрутското пристанище и умишлените пожари на 10 и 15 септември нямат нищо общо с Уран. В края на годината на Уран тази разруха позволява нов градеж само ако бъде осъзната причината, която посочих.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)