Видите ли, Иван и Андрей никак, ама никак не искали любовни искри във Фермата…

Седмият сезон на риалити предаването Фермата под мотото „Време за пробуждане“ по всеобщо мнение на зрителите е с доста по-стойностен каст от предходните години, коментира ЗАРАТА.

Във формата виждаме млади хора с морал, с високи критерии към себе си и околните, с ценностна система, от която трудно отстъпват. Сред тях има много успели в бизнеса в чужбина и у нас, които поне дотук не парадират с постигнатото.

И сега… Нека направим един съвсем лек и непретенциозен анализ на подбора на участниците:

Жени

Защо Коцето лъсна гол пред камерите на Фермата?

Още във визитките на всеки от тях стана ясно, че повечето са соло, или както тръгна между тях приказката – са на пазара. Най-младата сред тях е красивото Лорче, което скоро ще навърши 25. Следва я другата амазонка – 26-годишната емоция Цвети. Ваня е на 29, напусналата играта Деси, Краси – на 36, Сия на 44 и всички те са свободни жени, борбени и самостоятелни. Всяка със своята история, успехи и провали, драми и щастливи моменти, дали отражение върху манталитета и характера им.

Да погледнем и в мъжките редици:

Започваме с 26-годишният чепеларец Виктор, определеният като секссимвол Пламен на 32, 36-годишният супер Любо, Стефан – IT предприемачът на 38, Коцето – шоуменът на 40, топ банкерът Боби – на 41(който вече не е конкуренция).

Дотук се смесихме със свободните от венчило или поне с хората без сериозни връзки. Но нека си припомним, че любовта не може да чете в брачни свидетелства и няма уши за страстни вричания. Срещу опарване с нейните искри абсолютно никой не е застрахован. Много от останалите фермери са със стабилни семейства, но дали пък няма да поддадат на емоцията, на изолацията?

В снощния епизод избликнаха чувства, които тлееха в жаравата до този момент. Виктор даваше заявка, че харесва Цвети, но някак отстрани и с умишлено въздържание. Е, случи се, младата кръв не издържа на налягането. През деня Пламен в прав текст, слушайки въздишките на Вики по бившата стюардеса му каза, че вече е влюбен, а родопчанинът часове малко по-късно призна на красавицата Цвети, че нещо под лъжичката му потрепва към нея. Тя пококетничи, та си поиска прегръдка. Беше дълга прегръдка. И пламенна. А сърцето на някой от тях двамата щеше да изскочи, думкащо в микрофоните на гърдите им. Красиво.

Дойде ред на Иван и Андрей да закрият епизода и да признаят „чистосърдечно и искрено“ как никак, ама никак не искали и тази година в стопанството да се разиграват любовни драми. „Корабчета плуват ли?“

Ала зрителите надали имат подобни скрупули. Любовта винаги продава, а и когато тя е взаимна и истинска, какво по-хубаво от това да станеш макар и страничен съучастник в нещо красиво?


image0 (9K)