Вижте как без да плащаме големи суми в аптеките, можем да се лекуваме с природни средства

Артрит (възпаление на ставите) Взема се лъжица мед в чаша с хладка вода и се добавя чаена лъжичка канела, смесват се и бавно да се слагат и масажират болните части на тялото. Установено е, че болката намалява в рамките на една до две минути. Или лицата, които страдат от артрит могат сутрин и вечер да взимат по една чаша топла вода с две супени лъжици мед и една чаена лъжичка канела. Ако се пие редовно, дори и хроничен артрит може да бъде излекуван.
В скорошно проучване на Университета в Копенхаген, е установено, че лекарите третирали своите пациенти със смес от една чаена лъжичка мед и половин чаена лъжичка канела преди закуска.

В срок от 7 дни, от общо 200 лекувани хора, 73 се освободили от болките, а в рамките на един месец почти всички пациенти, които не могли да ходят, или да се движат заради артрит, започнали да излизат без проблем.
Мед и канела за сърдечни заболявания
Направете смес от мед и канела и влажен хляб.
Това ястие може да ядете ежедневно като закуска. Намалява холестерола в артериите и предотвратява сърдечен удар. Редовната употреба укрепва сърцето. Комбинацията от мед и канела, също има ревитализиращ ефект върху кръвоносните съдове.
Мед и канела при рак на стомаха
Пациенти, страдащи от този вид рак трябва да ядат лъжица мед разбъркан с лъжица канела на прах и то ежедневно, три месеца.
Мед и канела за холестерол
Трябва да бъдат объркани две супени лъжици мед и три супени лъжици канела в половин литър вода. Тази смес ще намали количеството на мазнини в кръвта.
Мед и канела за инфекции на пикочния мехур
Смесват се две супени лъжици канела и една супена лъжица мед в хладка вода и пийте по няколко пъти в седмицата.
С това ще унищожите бактериите в пикочния мехур.
Мед и канела за инфекции на кожата
Разбъркайте мед и канела, сместа се поставя на кожата, която е обхваната от инфекцията и задръжте за около 30 минути. След това изплакнете с топла вода.
Мед и канела при настинки
Тези, които страдат от чести настинки трябва веднъж дневно в продължение на три дни, за да консумират една супена лъжица мед с 1/4 супена лъжица канела. По този начин ще се освободите от кашлянето, постоянното кихане и болки в синусите.
Мед и канела в рецепта за дълголетие
Ежедневната консумация на мед и канела може да удължи живота ви. Разбърквайте четири супени лъжици мед, лъжица канела и три чаши вода, оставете да заври и консумирайте вместо сутрешно кафе. Кожата ще бъде мека, свежа и ще забавите появата на бръчки.

Източник: bgnow.eu


image0 (9K)