Любопитно

Внимание: Мамини синчета!

Той е точно като принца от мечтите ти. Нещата между вас изглеждат толкова добре, че направо не ти се вярва, че е истина. Но… той е мамино синче. Оказва се, че във връзката сте трима – той, мама и вие. Безспорно е, че връзката между майката и детето е много силна.

Но какво е да имаш мамино синче до себе си и той да ти е партньор в живота? Те отказват да поемат отговорности, глезят се като малки деца и винаги разчитат някой да свърши работата вместо тях.

Уви, мъжете от определени зодии имат предразположеност към това – да се държат инфантилно и да се допитват и опират на майка си цял живот. Те оборват твърдението, че мъжете са силния пол.

Вижте кои са те:

Близнаци

Те обичат да бъдат детето на мама, въпреки че никога няма да го признаят. За тях е успокояващо да знаят, че винаги ще има някой, който ще им помогне, ако имат нужда. Именно затова и трудно взимат решения, дори и най-дребните. Близнаците разчитат на мама за всичко – да управлява финансите им, да се справя с професионалните и семейните им проблеми.

Рак

Мъжете Раци обожават да получават вниманието и одобрението на майките си. Това, че вече не са във възраст, в която обезателно се нуждаят от нея, не ги притеснява. Нямат против родителите им да им дават пари, както и да се хранят редовно при тях, дори и да не живеят вече заедно. Те нямат думата, но не я искат, защото така са свикнали и така им е удобно.

Козирог

Мъжът Козирог може и да изглежда като семеен тип, но това е така, защото е все още е твърде привързан към майка си. Той слуша винаги мама и търси съвет и решение на проблемите първо от нея. Никога не би застанал зад вас, освен ако мама не одобри това.

Везни

Мъжът Везни обожава мама. Тя е издигната на пиедестал и друга като нея природата никога няма да създаде. Неговата партньорка задължително трябва да прилича на нея. Той постоянно ще дава за пример майка си.

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Слънцето се показва на Великден, градусите ще стигнат 23

Само на отделни места ще има краткотрайни валежи...

8 минути ago

Откриха двама издирвани младежи от Русе

Двамата отишли при дядото на единия и объркали пътя...

56 минути ago

Три коли се ударха край Омуртаг, има ранен

Тежката катастрофа е станала на пътя Велико Търново - Варна...

58 минути ago

Кои са четирите фактора за дълъг живот?

Изблиците на гняв могат да провокират инсулти...

2 часа ago
image0 (9K)