Любопитно

Внук на скандален милиардер се самоуби заради горещ модел

Синът на богат търговец на изкуство се самоуби, след като бе зарязан от приятелката си, която е моделка. Кай Шахтер Рич, на 21 години, излизаше с 20-годишната Лейди Лола Кричтън-Стюард – дъщеря на пилота на „Формула 1“ Джони Дъмфрийс.

Двойката се наслаждавала на блестящия си живот. Те постоянно публикуваха снимки от партита и художествени изложби в Instagram. Според разследващите младият мъж не е успял да се справи с раздялата с приятелката си. Тялото му е открито в дома му в Северен Лондон. Изследване потвърждава, че е смесил алкохол с наркотици преди да се обеси.

Кай е син на известния нюйоркски търговец на изкуство Кенни Шахтер и артистката Илона Рич. Дядо му по майчина линия е Марк Рич, по-известен като „кралят на стоките“ след като създава мулти-милиарднате компания за добив на петрол, диаманти и метали – „Гленкор“. Милиардерът Марк Рич почина на 26 юни 2013 година

Внукът му е учил в училището за изкуства в Лондон и е живял там и в Ню Йорк. Тялото му е било открито на 11 март.

Неговият приятел Джордан Викърс е отишъл до дома му след като Лейди Лола не можела да се свърже с него цяло ден. Викърс се покатерил на прозореца на първия етаж, защото не успял да се свърже с мобилния телефон на младия мъж.

Парамедиците пристигнали в 10:22 и обявили смътта на Шехтер Рич. Полицията открила празна бутилка с уиски и канабис в дома му. В телефона му било открито съобщение, с което Лейди Лола сложила край на взаимоотношенията им. Не се знае дали Кай е видял съобщението.

Няма оставени бележки. Токсикологичният анализ показва, че Кай е бил пиян, когато се е самоубил, но не е бил неконтактен. В тялото му има следи от екстази, кокаин и канабис, но не това е довело до смъртта му. Blitz.bg

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Засилени мерки за великденските празници, къде родната полиция ще ни пази?

Предстоят тежки дни от гледна точка на трафика...

1 минута ago

Слави загуби дело за 100 хил. лева срещу Радостин Василев

Политическата кариера на Василев започна в ИТН...

21 минути ago

Хванаха шофьор със 146 км/ч на ограничение 50 км/ч

Скоростта е засечена от екип на РУ-Твърдица...

31 минути ago

Ще запомним НС с перманентна предизборна кампания

Хронично негласуващите са хора с успешен бизнес...

35 минути ago

72-годишен шофьор загина при катастрофа по пътя Мездра- Роман

Ударили са се цистерна и лек автомобил...

45 минути ago

15% надценка в магазините за трите основни вида хляб

До края на годината ДДС за хляба и брашното ще е с нулева ставка...

51 минути ago
image0 (9K)