Categories: България

Внуче на Първанов носи неговото име, че и очите му

Президентът Георги Първанов не може да се похвали с особени успехи в политиката, но пък се радва на сплотено и голямо семейство.

Той е баща на двама синове – Владимир и Ивайло, от които вече има 3 внучета. Докато по-големият Влади отдавна стана татко, то бра му гушна първото си дете едва преди година. Най-малкият член на фамилията се появи на бял свят в началото на миналия август. Едва ли е изненадващо, че носи името на известния си дядо. Големият син Владимир също кръсти първото си дете на татко си, а дъщеричката му носи името Виктория. Малкият Георги е наследил русата коса на майка си, но е взело сините очи на своя баща и на баба Зорка, на която всички твърдели, че се е метнал по хубост. Ивайло Първанов се занимава с хотелиерски бизнес и стопанисва един от най-луксозните спа комплекси в България. Покрай бизнеса му критериите му за почивка били изключително високи и затова завел семейството си в 5-звезден ризорт с невероятна гледка към морето, където хвърлил крупна сума пари за комфорта и спокойствието на близките си.

Най-малкият внук на Георги Първанов, който носи неговото име, е направил сефтето на морето точно навръх първия си рожден ден. Малчуганът навърши една година преди броени седмици, а празникът бил на морския бряг заедно с мама и тате, пише „Галерия“.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Зодиите, които най-често бъркат приятелството с романтика

Кои крият, че са влюбени в приятел и кои го показват явно...

един час ago

Пътят от София до Самоков: Осеян с ями, шофьори пукат гуми

В Helpbook получихме сигнал за вандалско поведение от деца...

един час ago

Вдигнаха „Спартан“ за спешен пациент от Варна до София

Полетът бе изпълнен в условията на усложнена обстановка...

2 часа ago

Круиз за нудисти примамва с 11 дни голо хоро и връщане в рая

Пасажерите трябва да са наметнати на пристанищата...

2 часа ago

Откриха огнище на птичи грип във ферма за патици

То е в обект в хасковското село Константиново...

3 часа ago
image0 (9K)