Волейболистките на „Берое“ тренират на пълни обороти в Тетевен

От началото на седмицата на базата в Тетевен жените на „Берое“ тренират здраво за новото първенство и европейския турнир „Чалъндж Къп“, които стартират наесен. Възпитаничките на старши-треньорa Петър Дочев от състава на „Берое“ и по-младите попълнения от школата на „Казанлък Волей-Багира“ се подготвят заедно и наблягат на физическата издръжливост с часове във фитнеса и игра с топка в зала.

[ad id=“225664″]

На 19-те състезателки, за които лагерът започна от 20 август, да влязат във форма помагат още треньорът Диян Боюклиев, помощникът на Дочев Красимир Кънев и кондиционният треньор Николай Цветков.

Условията за подготовка са отлични. Лека-полека покачваме натоварването, момичетата имаха и своите първи тренировъчни часове в зала, коментираха от щаба на Петър Дочев.

[ad id=“263680″]

От лагера в Тетевен засега отсъстват националките при девойките до 19 години Мария Кривошийска и Пламена Кораменова, които са на балканиада в Сърбия, капитанката Веселина Григорова, която е с женския национален отбор, както и новопривлечената от Черна гора Тамара Роганович.


image0 (9K)