Връчват годишните музикални награди на БГ радио 2021

Тази вечер е церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2021

Това са най-ценните статуетки – мерна единица за успех и фен база на българската музикална сцена, пише PlovdivNow.bg.

Слушателското гласуване на сайта на медията, което определя победителите в 10-те категории на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 приключи вчера.

Годишните Музикални Награди на БГ Радио са най-голямото и най-чаканото музикално събитие за българска поп и рок музика в България през последните 20 години. Церемонията тази година ще се проведе довечера от 20.00 часа в зала Колодрум, Пловдив и обещава да бъде едно от най – зрелищните и вълнуващи събития за 2021 г. Традиционно, на церемонията се връчват отличия за постижения за изминалата година, а наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио.

На сцената в зала Колодрум ще се качат някой от най – обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес. Публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най – новите български поп и рок хитове! Като водещ на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се завръща Део, който ще бъде домакин на церемонията за шести път, а негова партньорка ще бъде Поли Генова. Дони и Момчил ще открият с ударно шоу. Най-новите си песни ще представят Mиро, Любо Киров, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, 4 Magic, Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Виктория, Невена Цонева, Камен Воденичаров и СкандаУ. P.I.F. ще направят едно много специално изпълнение, което обещава да бъде един от най – емоционалните моменти в звездната вечер.

Носителите на наградата БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика – Тоника СВ и Стефан Диомов ще представят също едно много специално изпълнени с някой от най- емблематичните и обичани песни.

Източник: https://www.dunavmost.com/ .


image0 (9K)