Categories: Любопитно

Всички американски президенти за знаели за посещения на извънземни

Всички президенти, като се започне с Франклин Делано Рузвелт до наши дни, са имали информация, че Земята е посещавана от извънземни. Но истината за тези посещения е била скрита от света. Подобни твърдения има в книгата „Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до Oбама“, която е написана от уфолога Лари Холкомб. Интересно е, че изследванията му се появиха в момент, когато дори и Елън Стофан, главен съветник на администратора на НАСА Чарлз Болдън по изследователски програми, планиране и инвестиции, каза, че има убедителни признаци за съществуването на извънземен живот, които ще бъдат потвърдени в следващите 10 години. Затова не е изненадващо, че някои ентусиасти вече са настроени за това, че прословутото „запознаване с извънземни“ ще се случи до няколко дни.„НЛО – това не е измислица, и сега никой разумен човек не може да го отрече,“ – казва Холкомб. Той подчерта, че американските президенти никога не са признавали съществуването на извънземен живот и всички тези контакти. Все пак, това не означава, че те не са наясно. По-специално Холкомб, подобно на други уфолози, е сигурен, че инцидентът през 1942 г. и по-късно получил звучното име „Битката за Лос Анджелис“, не е бил фалшива тревога – противовъздушната отбрана, по негово мнение, наистина поразява НЛО, който катастрофира и попада в ръцете на военните. Така че този инцидент е бил известен на Рузвелт, като върховен главнокомандващ, и на всичките му наследници. А за Рузвелт се твърди, че е поставил на доклада гриф „Строго секретно“ с надеждата, че изследването ще позволи в извънземния кораб да се намери нещо, което може да осигури непобедимостта на армията на САЩ. Въпреки това никакво „супероръжие“ не е намерено, но данни за НЛО така и не са публикувани. Никаква официална информация не изтича в медиите и за това, че неидентифицирани кораби са забелязани в небето и при наследника на FDR – Хари Труман. А неговият наследник Дуайт Айзенхауер въобще забранява да се публикува каквото и да е информация, свързана с „летяща чиния“, разбила се през 1947 г.недалеч от Розуел, Ню Мексико.

Друг изследовател на НЛО, Timothy Good, твърди в книгата си «Above Top Secret», че в действителност три пъти президентът Айзенхауер се е срещал с извънземни, които са се намирали в различни обекти на Военновъздушните сили, включително и в Холоман, Ню Мексико. И че тогава той от името на страната си и на цялото човечество със извънземните от расата на „сивите“ сключва мирен договор.

Холкомб от своя страна твърди, че за дейността на извънземните е знаел и Джон Кенеди, който възложи на ЦРУ да поеме пряко контрола върху тази информация, така че да остане засекретена.

За активността на извънземните е знаел и Ричард Никсън, а Джими Картър със собствените си очи през 1969 г. е видял НЛО в селска местност в Джорджия.

Според Холкомб свидетел на НЛО е бил и Роналд Рейгън, който веднъж признал на свои приятели, че на път за някакво тържество „чинията“ блокирала пътя на колата, в която били той и съпругата му Нанси, след което извънземен се приближил и му казал: „Остави актьорството и влез в политиката.

Много е вероятно президентът да се е пошегувал, опитвайки се да обясни по този начин острия завой в съдбата си.

Но не е тайна, че докато е президент Рейгън няколко пъти споменава за възможността за извънземно нашествие, а според бившия съветски лидер Михаил Горбачов, дори е обсъждал с него, как със съвместни усилия следва да се противодейства на такава атака.

Източник: http://bultimes.com/

Иван Дарийков

Share
Published by
Иван Дарийков

Recent Posts

Очаква се повишаване на поленовата концентрация

За май дневните температури ще са над обичайните...

17 минути ago

Поискаха от Терзиев да замрази проекта за „Патриарха“

“Този абсурд трябва да спре” каза комисията по транспорт в СОС...

23 минути ago

Трайчо Трайков се разграничи от колегите си за „Патриарха“

Кметът на "Средец" се извини на софиянци за проблемите...

34 минути ago

Терзиев: Има проблем с детските градини, работим, вземаме мерки, строим

Около 9700 деца останаха без места на първото класиране...

един час ago

„Антидот на замръзналата среда“. Асен Асенов, с когото съвременният танц се качи на българска сцена

Преди 17 години благодарение него в България се появява единствен по рода си фестивал за…

един час ago

Откриха тяло на жена край жп линия в Кюстендил

Установяват се причините за смъртта...

един час ago
image0 (9K)