Всички фучат след провалената сватба в „Завинаги“

Тази вечер в епизода от турската хитова поредица „Завинаги“ историята за двете снахи, хванали богатите наследници, вече не е никаква приказка, се превръща в много кавги и сълзи.

След провалената от Йомер сватба няма как някой да е доволен. Напротив. Всички главни участници в събитието са меко казано бесни: Есма султан не може да се побере в кожата си, че семейството ѝ е изложено пред елита на цял Истанбул; Фарук ревнува Сюрея от бившето ѝ гадже;

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

Ипек обвинява етърва си за омаскареното ѝ бракосъчетание; Сюрея не намира начин да измие срама от миналото и настоящето си с Йомер.

Есма си дава твърдото обещание да прогони от имението нежеланата си снаха.


Ипек изобщо не иска да прости на Сурея и не приема нейното извинение. Малката снаха, въпреки, че не иска Фикрет за съпруг, сега е намерила ново оръжие срещу съперницата си.

Макар Фарук страшно да избесня заради случилото се на сватбата и да се скара малко по-късно с жена си, той защитава Сурея пред майка си с настояването, че съпругата му е част от семейството и моли Есма да не обвинява Сурея. Есма обаче вече е с нов коз срещу снаха си.

Ще познаете ли тази актриса? Всяка делнична вечер тя е пред българските зрители

Не се развива добре и съдбата на прислужницата Баде, която е вперила очи и чувства към най-малкия брат от семейство Боран.

Какво ще ѝ отговори той на припомнянето за случилото се между тях онази нощ, гледайте епизода от „Завинаги“ довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)