Всяка зодия крие грях

Всички допускаме грешки. Оказва се, че склонността ни към определени прегрешения се определя от нашия зодиакален знак. Ето кои са най-големите грехове на всяка зодия.

Овен – агресивност

Най-поразителната черта в характера на тези хора е тяхната непредсказуемост. Ако гневът им е насочен към вас, може буквално да не оцелеете. Те са много активни и спонтанни. Често са агресивни.

Телец – лоши навици
Телците са склонни към нарцисизъм. Те харесват само това, което в крайна сметка ще им бъде от полза. Телците имат куп лоши навици, но дори не правят усилие да се отърват от тях.

Близнаци – лъжа и измама

За Близнаците е изключително трудно да кажат истината. Те имат две лица и съответно две гледни точки за всяко събитие.

Рак – злоба

Раците се отличават със своето жертвено отношение към живота, както и специално отношение към обекта на тяхната любов или съчувствие. Представителите на този знак са склонни да изпитват завист.

Лъв – егоизъм

Лъвовете са склонни към нарцисизъм. Те знаят как да впечатлят другите с една усмивка, но са много арогантни и вярват твърде много в себе си.

Дева – завист и ревност

Що се отнася до техните желания, Девите не могат да решат какво наистина искат и как да го получат. Ревността е тяхното второ име.

Везни – суета

Тези хора не се интересуват от нищо друго, освен от външния си вид.

Скорпион – похот

Това е основният грях на Скорпионите. Причината вероятно се крие в желанието им за постоянен контакт с други хора.

Стрелец – прелюбодейство

Хората, родени под този знак, са склонни към чести флиртове. За тях интимността е на първо място. Ето защо им е трудно да създадат трайна връзка.

Козирог – чувство за превъзходство

Това са хора, които ще направят всичко, за да запазят своята позиция и власт. Когато имат успех в живота, те не пропускат възможността да го демонстрират.

Водолей – горделивост

Водолеите често се опитват да докажат, че са по-успешни и по-мъдри от другите. За тях другите са „по-нисши същества“.

Риби – мързел

Рибите постоянно витаят в облаците. Те мечтаят, но не правят нищо, за да постигнат това, което желаят, защото са мързеливи.

 

 


image0 (9K)