Във Фермата дойде ред на Любо да „загражда“ Лорчето

Прожекторите в риалити предаването Фермата се завъртат в друга посока, след като от продукцията видяха, че актьорстването на бившата стюардеса Цвети и гайдаря Виктор нещо не им се удава. Слабо изпълнение, което не издържа на напрежението и се скъса. Следва нова режисура и мляскане, гушкане, нежности от новите обекти Л§Л, видя ЗАРАТА.

А къде остана посланието „Време за пробуждане“ на седмия сезон на формата? Къде остана хармонията на селото, досега със земята и с животните, което да облагороди търсещия дух на градския човек? Явно ще се концентрираме само в низките човешки страсти и най-вече в плетенето на интриги. Любовта разбира се не е сред тях, но когато някой изкуствено ти набожда в очите нечии отношения и се опитва да ги насочи единствено към скандал, няма как да повярваш в предварително зададената мисия на Фермата. За сметка на това получаваме посредственост и сплетни.

Красавицата на стопанството, 24-годишната Лора Цолова, е напълно естествено да влезе в обектива. Момичето е нежно, възпитано, дотук с много прилично поведение и със заявката, че навън си има дълга връзка и обещаващ бизнес. Успелият в Чикаго Любо е доста грижовен към чаровницата и все ги виждаме заедно в кадър – я около огъня, я в леглото под една завивка, те видимо се чувстват взаимно добре. На моменти можем да ги забележим прегърнати, но в тези докосвания не се забелязват прехвърчащи искри и нажежени хормони. Нещата изглеждат поставени на изцяло приятелска основа, но как ли ще продължат отношенията им? Вероятно точно към задаването на този въпрос ни подтикват от продукцията. Миналата седмица Любо пита Лора за приятеля ѝ дали ѝ липсва, а тя каза: Мислех че ще ми липсва повече. Но нека не влагаме в думите им и неизреченото. Още повече, че момичето съвсем открито сподели, че е свикнало някой да я окуражава, да се интересува как се чувства, да я прегръща всеки ден и в Любо е открила отговора на точно тези свои нужди. Тя е много по-издържлива психически от доста хора във Фермата, които претендират, че притежават цялостен душевен мир. Нека не забравяме и факта, че всички участници са поставени в екстремни условия и са в затворената среда вече почти дава месеца, което неминуемо дава своето отражение.

А какво ще кажете за мнението на двамата най-отявлени ергени в стопанството, щом стана дума за гаджето на Лора, с което тя каза, че са заедно от 5 години? Пламен и Виктор бяха категорични край огъня, чоплейки отношенията Л§Л, че ако са на мястото на младежа отвън, не биха приели равнодушно нежностите на любимата с друг мъж. Много от зрителите вероятно ще упрекнат Виктор, че намесвайки се много скоро след своето собствено фиаско с Цветка в подобните отношения на други хора, той се опитва да измести вниманието на публиката от себе си. И може би са прави.

Фермата: Родопчанинът не устиска хормоните, а после се изчеса по терлици

НО… Каква е нагласата на красавицата? Една от причините за влизането ѝ в предаването, която тя заяви, е да изпита отношенията си с любимия. Предстои да разберем дали ще има „по-топли“ прегръдки с Любо… Още повече, че се чу негово признание колко харесва Лора…


image0 (9K)