Върнаха в затвора мъжа, изнасилил и подпалил братовчедка си

Прокуратурата повдигна обвинение на 25-годишния мъж от Цар Калоян, който е задържан за това, че е изнасилил непълнолетната си братовчедка, след което опитал да я убие като я запали. 

Бащата на 17-годишното момиче работи в Германия и веднага се прибирал в Цар Калоян, след като научил какво се е случило с дъщеря му. Мъжът настоява за най-тежкото наказание за 25-годишния си роднина.

„Аз не мога да си го обясня това, цял живот трябва да лежи в затвора. Един човек това нещо не може да направи. И едно животно да е, пак не може да го направи, това е абсурд“, коментира пред Bulgaria ON AIR Мехмед Якуб.
„Знам, че са много добри съседи, момичето е много добро, учтиво, добри хора са. Нищо не съм чула обаче“, коментира Лилия Тодорова.

Още по темата

17 ное 2021 19:15

22

Това не е първото подобно престъпление на 25-годишния Ниязи. През 2016 г. той изнасилил майката на сегашната си жертва. Бил предсрочно освободен от затвора. 

„Наказанието, което е предвидено за опита за убийство, е от 15 до 20 години затвор, а най-тежкото – „доживотен затвор без право на замяна“. Има и съпътстващи обвинения, това са изнасилването и тази брутална жестокост, необяснима на този етап“, съобщи окръжният прокурор на Разград – Тихомир Тодоров.

17-годишното момиче е настанено в болница в Русе, в изключително тежко състояние. Медиците продължават борбата за спасяването на живота й.

Вижте повече във видеото.

https://www.dnes.bg/………….


image0 (9K)