Вътрешният министър с култов виц за лошото време в България

Вътрешният министър Валентин Радев се пошегува с лошото време. Днес той даде редовния си месечен брифинг, на който основна тема беше завършващото европредседателство на България.

[ad id=“225664″]

На събитието дойде Николай Николов от главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”.

Това зарадва министър Радев и го накара да разкаже виц: „Аз като видях Николов, че е тука с униформата, се успокоих – значи няма напрежение в държавата, въпреки че днес чух много хубав виц, кратък, че ако така продължавало да вали още ден-два, щяла България да отиде на три морета. Но за щастие не се е случило нещо досега, така чувам поне от комисар Николов, няма бедстващи“, казал МВР шефът, пише „Флагман“.

Още от Валентин Радев в характерния му стил: „Добре е, че ни се размина този облак, или както там се казваше, в Гърция, съвсем малко ни закачи и нас. Даже днеска ми казаха, че последното нещо, което правят сега вече в Съединение ли беше… Съединение, там дигата дали е скъсана или не, може би ще има нужда от допълнителни средства от комисията за възстановяване и подпомагане, но в страната в момента няма бедстващи.”


image0 (9K)