В „Безмилостен град“ бащата на Недим е захвърлил бременната Шениз като парцал

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Джерен получава доказателство за фалшивия брак на сестра си.

Сехер е обезумяла, след като вижда видеото, в което едната ѝ дъщеря разказва колко силно желае съпруга на сестра си. Тя е бясна на сватята си, че е изпратила двете двойки заедно на меден месец, въпреки, че е знаела за записа.

Но пък младите сякаш си прекарват добре, опитвайки се да прикриват пред другите истинските си чувства.

В “Безмилостен град” Шениз, Недим и Дженк са пред нечий гроб посред нощ

Не така стоят нещата обаче за Дамла и Дживан, чийто телефон изключи заради липса на заряд в батерията и той не можа да се свърже с момичето, очакващо го край морето. А на него му с наложи да обгрижи баба си, на която ѝ стана лошо, след като разбра, че Агях е показал на майка ѝ видеото. Нериман през цялото време ходи с телефона си в тоалетната, но не успява да се свърже с внучката си и да я уведоми за ставащото. След доста време все пак се чува с нея, но Джерен получава болки. Бременната взима от „витамините“, които ѝ сложи Шениз.

Агях се тревожи, защото е убеден, че Джерен ще направи всичко възможно да скара Недим и Дженк. Шениз потвърждава неговите съмнения.

Бебето ритва за първи път, докато четиримата са в ресторанта. Джерен вика сестра си да го усети и сякаш случайно слага ръката на Недим върху тази на Джемре. Електричество веднага протича между двамата.

Всички заедно отиват в бар, където Дженк завежда Джемре на сцената и я кара да пее. Тя започва, а текстът е красноречив и го изпява, гледайки към Недим: Отказах се от всичко, за да бъда с теб…

Нериман попада в поредния капан на Шениз, нападайки усойницата в хола. Но хитрушата изпраща СМС на мъжа си да я спаси и умело повежда разговора, докато бабата не вижда, че зад нея стои господарят на дома. Агях се заканва да изгони Нериман от конака.

В “Безмилостен град” изригва пъклената гениалност на Шениз

Дживан няма как да обясни на Дамла какво се е случило, защото момичето дори го е блокирало. По стълбите пред къщата слиза Агях и го разпитва как прекарват сестрите му, когато се появява и Дамла в скандално облекло. Тя е полугола, предизвикателна и се качва на мотора на свой познат, а баща ѝ и Дживан са на ръба на нервна криза.

Шениз се разплаква пред снимката на Мюмтаз, братът на Агях. Тя си спомня как му е казала, че е бременна от него, а той е поискал тя да махне бебето и я е изгонил. Държал се е с нея като с парцал. Но Агях ѝ подава ръка.

Шениз се зарича Недим да изгуби цялото състояние на баща си.

В курорта Джерен гледа чрез камерата какво правят сестра ѝ и Дженк. Точно, когато бременната пуска телефона си, на горния етаж се питат кой ще спи на дивана и кой на леглото. Джерен е повече от доволна, защото Дженк е подпийнал и нарича Джемре „моята фиктивна жена“. Ревнува я от неприкритата ѝ любов към братовчед му. Джемре се извинява и му обещава, че докато са женени, ще следи за поведението си. Джерен обещава да съсипе сестра си, но в този миг отново получава болки.

Недим страда. Той излиза на брега, а Джемре също се разхожда по пясъка.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)