В „Безмилостен град“: Готов си да се върнеш в имението, малък Карачай!

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ се появява тайнственият пациент на психоложката Оя.

Разводът на Дженк и Джемре вече е факт, след като Агях опитва последно преди да отидат в съда да поговори и с двамата. Със сина си той разисква отделно, напомняйки му, че все още може да направи нещо, понеже Дженк му беше споделил, че много обича жена си. Но… След подписването на документите, Агях и Сехер са придружили децата си, баща и син отиват в един ресторант, където надълго и нашироко си говорят за любовта. Агях окуражава Дженк, че въпреки развитието на отношенията им, той е щастлив човек, защото да обичаш не е дадено на всеки. Младият мъж обаче не е на това мнение, той е отчаян и си мисли как това чувство, от което толкова много го боли, може дори да го убие.

В „Безмилостен град“ Шениз иска да затвори устата на Джемре завинаги

Джемре иска да говори със сестра си за видеото, което ѝ пусна Шениз, но Джерен знае и не желае. Тя е седнала на земята в спалнята си и е извадила няколко терличета на погубеното си момченце. Очите ѝ се пълнят със сълзи.

Оя извиква Недим на разговор под претекст, че ще обсъждат Башак – дъщерята на Нуртен. Но вече седнали в кафенето тя го подпитва защо е разстроен, а той ѝ съобщава, че днес се развеждат Дженк и Джемре. Тя го пита какво чувства той, а Недим отговаря, че е много объркан. Психоложката го насочва към нов път, в който Джемре не съществува, а е само неговото отмъщение. Кое ли продиктува подобни действия?

Агях умишлено разрешава на Дженк да пийне повечко алкохол, за да се отпусне, а после го прибира в имението. Двамата са изключително близки и взаимно си благодарят, че са един до друг. Джерен вижда сцената на прегръщащите се баща и син във фоайето и изревнува заради страданието на Дженк, който толкова очевадно скърби за загубата на съпругата си. Джерен го упреква, че толкова не е плакал дори за нероденото си дете.

Джемре отива при сестра си и прави пореден опит да коментира записа. Тя ѝ казва, че много я обича, но Джерен не ѝ вярва, а цинизмът ѝ избива в признанието, че всички ценят Джемре, всички са привързани към нея, всички оценяват жертвоготовността ѝ, а коя за другите е Джерен? – никоя! Според нея, в конкуренцията и съревнованието между двете, тя винаги е губещият състезател. Упреква Джемре, че никога не я е приемала такава, каквато е, а все е искала да я променя. В обвиненията си Джерен стига дотам, че според нея сестра ѝ живее в нейния си измислен свят, в който всичко и всички трябва да са добри точно толкова, колкото е самата тя.

Агях отива в апартамента при Шениз, за да ѝ даде възможност да отговори „Защо?“, но я предупреждава да не му казва, че е направила всички злини заради сина им.

Появява се най-големият коз на Оя, нейният тайнствен пациент, на когото по нейно настояване не изключиха поддържащите апарати и състоянието му се подобри. В кувьоз е едно красиво бебенце, което психоложката нарича „малък Карачай“.

А секунди преди Джерен да каже на Джемре как е загубила детето си, Недим прекъсва емоционалната среща на двете прегърнали се сестри.

В апартамента Шениз е наела инерция и не спира да контраатакува съпруга си, обвинявайки го, че докато е лекувал раните на Недим, е прогонил на хиляди километри собствения си син, когото вечно е натирвал с обвинения. Агях обаче носи документите за развод и е твърдо решен да приключи брака си, въпреки отчаяните опити на Шениз да не подпише протокола.

Джерен разказва на Недим как Шениз я е принудила да се омъжи за него, закарвайки я уж да ѝ направят ДНК тест, а всъщност са ѝ дали опиати и са я снимали с мъже в хотелска стая. Именно с този запис е манипулирана бременната Джерен, за да мълчи за бащинството на Дженк. Недим не може да повярва на ушите си.

В „Безмилостен град“ Шениз пуска записа на Джемре

Оя се готви да нанесе фатален удар върху фамилия Карачай, припомняйки си как с Надир са подменили бебето на Джерен с мъртво.

Джерен е на гробището пред малкото гробче на сина си…

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)