В „Безмилостен град“ Джерен полудява, губейки бебето си

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Джерен губи и последната опорна точка, за да остане Карачай.

Двойките се връщат в имението, след като решиха да се приберат от медения месец по-рано. Джерен е видимо много зле, но се инати пред молбите на всички да бъде заведена в болницата или поне да извикат лекар в конака.

Довечера в “Безмилостен град”: Джерен е много зле от хапчетата на Шениз

Двамата братовчеди отиват да поговорят край морето, където Дженк пак подхваща темата за неблагоразумието на Недим да се върне във фирмата. Недим го контрира с констатацията, че до момента, когато той е обявил желанието си да влезе в бащината си фирма, самият Дженк не е стъпвал там въпреки обучението си, образованието и магистратурите. Пререканията им пак стигат до мнението, че Недим е воден единствено от жаждата си за мъст.

През това време Джерен е със силни болки и кървене, които иска да скрие от всички. В стаята ѝ влетява Нериман, която през сълзи я моли да не се убива, оставяйки нещата на изчакване. Бременната я кара да заключи и да не пуска вътре никого. Отпред се събира цялата къща – пристигат и двете майки, които пиеха кафе заедно навън. Джерен сякаш полудява от мисълта, че ще загуби бебето, защото тя много добре знае, че именно то е нейната врата към богатството и просперитета. Ако ситуацията не беше толкова тъжна, момичето щеше да е жалко, защото и без това то се омаскари достатъчно.

Закарват Джерен в болницата. Шениз излиза навън, а след нея тръгва и синът ѝ. Дженк иска да знае дали майка му е виновна за ставащото с Джерен и тя признава, че това е било единственото, което е трябвало да направи, за да се отърват от истинския дявол Джерен. Разговорът им обаче е подслушан от Недим.

В “Безмилостен град” бащата на Недим е захвърлил бременната Шениз като парцал

В коридора се появява лекарка, която им съобщава, че бебето е било мъртво преди да доведат майката и това е предизвикало натравянето ѝ.

Докато семейството на Джерен изпада в потрес, Недим следи поведението на леля си и братовчед си. Когато минавайки покрай Шениз тя му изказва съболезнования, младият мъж през стиснати зъби ѝ отговаря, че тя е човекът, който трябва да приема съболезнования. Недим отива при Дженк и му засвидетелства съчувствие, коментирайки кратко, че току-що братовчед му е изгубил сина си.

Недим се качва на едно такси и отпрашва, но Дженк тръгва с колата си след него. Шениз ги вижда и ги последва. На една отбивка, Недим признава на братовчед си как е подменил теста за бащинство, но той го уверява, че ако бебето се беше родило, той собственоръчно е щял да го даде на баща му и че това дете не е трябвало да умира. Накрая Недим застрелва Дженк с въпроса дали знае защо това се е случило. Шениз чува целия разговор.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)