В „Безмилостен град“ изпращат запис на похитената Джемре

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ похитителят на Джемре опира в главата ѝ пистолет и я заплашва, че ще я убие.

Джемре я няма. Първоначално никой не се притеснява, тъй като изчезването ѝ съвпадна с развода им с Дженк, но фактите някак се навързват не както трябва и вече бившият съпруг започва да нервничи на изключения телефон на любимата си. Сехер също открива, че дъщеря ѝ не е спала в леглото, че куфарът с багажа ѝ е непокътнат и е в стаята, както и зарядното за телефона ѝ. Майчиното сърце се свива от притеснение, както и на Дженк, който изпраща съобщение на Джемре, че се притеснява за нея.

Лисицата Шениз позвънява на Дамла и я разпитва какво се случва в къщата… уж, че сънувала някакъв сън, в който край дъщеря ѝ имало разтревожени хора. След като научава, че няма нищо ново, вещицата само възкликва, че никой не се интересува от изчезналата Джемре.

В „Безмилостен град“ Шениз реже шевовете на операцията си

Оя отива в имението да търси Джемре, но разбира за развода и е учудена как момичето толкова бързо е решило да даде шанс на Дженк и Недим да станат братя, без тя да ги разделя. След това психоложката се среща в едно кафене с Недим, който ѝ предава случая с Башак – дъщерята на Нуртен, заявила по-рано, че иска да се самоубие.

Сехер и Дживан насила успяват да накарат Джерен да позвъни на приятелките на сестра си. Оказва се, че никоя от тях не знае нищо. Този факт още повече изнервя близките, които се притесняват, но не и Джерен и баба ѝ, които имат единствено полза от изчезването на Джемре.

Недим за пореден път поставя нахалницата Джерен на мястото ѝ, след като тя продължава да го търси и да любопитства. Той само ѝ припомня, че отношението му към нея няма да се промени.

Шениз отива в някакво заведение на сбирка с приятелки и вижда там Агях, който се прави, че не я забелязва. Жените клюкарстват, но дали на гаднярката ѝ пука?

Дженк получава информация, че името на жена му не фигурира в никакъв хотел или в списък със закупен от авиокомпания билет. Той тръгва към мястото, където е засечен последният сигнал от телефона ѝ.

А Джемре е намерила трион и се опитва да среже въжетата на ръцете си, когато в склада, където е затворена, влиза един от пазачите ѝ. Той иска номера на мъжа ѝ, за да му определи откуп за нея, но тя казва, че не го знае и когато убиецът насочва пистолет към главата ѝ, тя се сеща, че може да му даде само телефона на Недим Карачай. Похитителят се съгласява. Той прави клип на вързаната жена и го изпраща на Недим.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)