В „Безмилостен град“ няма да повярвате какво е намислила Джерен

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“, още несъвзела се от спонтанния аборт, Джерен разработва нова схема.

Шениз се нахъсва, че не е виновна за смъртта на внука си, скрива с шал синините от пръстите на Джерен върху шията си и се стяга с мисълта, че е в открита война с Недим.

В “Безмилостен град” Дженк кара Шениз да зарови ръце в гроба на внука си

С брака на Недим и Джерен е свършено въпреки, че момичето иска да задържи мъжа си със записа от стаята на Джемре и Дженк от медения месец, но не го намира в чантата си. Оказва се, че Нериман го е „скътала“ и се противопоставя на внучката си да го покаже на съпруга си. Според старата манипулаторка, Недим би хукнал веднага към любимата си, ако разбере за фиктивния брак на братовчед си. Но за Джерен това е единственият останал ѝ коз срещу лъжливата ѝ сестра. Не и за бабата обаче, която подтиква момичето да съблазни мъжа си, вкарвайки целия наличен арсенал – красотата и тялото си.

В градината на имението Джемре признава на Недим, че всъщност никога не се е примирила с бременността на сестра си и се чувства виновна заради това, че не се е радвала като бъдеща леля. Просълзена, тя казва на Недим, че все пак нейната болка е несравнима с неговата, на което той отговаря, че тя е права и не трябва да плаче пред него, защото излишно го напряга. Да плаче пред мъжа си. Но когато тя се прибира в къщата, Недим вдига от земята кърпичката ѝ.

Въпреки лошотията си, Джерен мъчително преживява загубата на бебето си.

Пред Сехер Недим казва на адвоката си да подготви документите за развод.

А Дженк отива в нощен клуб, където неговите бивши любовници само това чакат и той си взима една за през нощта. Но не такава е била идеята му, а да накара Джемре да ревнува.

Дживан и Дамла си определят нова среща.

Джерен упреква Джемре, че и тя, както всички в имението, очаква как ще я изхвърлят от конака след развода, но ѝ казва, че знае колко различно е вълнението на сестра ѝ.

Джерен отчаяно се нуждае от време и бърза да съблазни мъжа си, обличайки красива и разголена нощница, но той дори не я удостоява с поглед. На опитите ѝ да го впечатли, Недим отговаря, че на другата сутрин ще дойде адвокатът с документите за развод, ала тя му казва да отмени срещата. На раздразнението му Джерен противодейства изваждайки телефона си и му пуска част от записа от курорта. Недим налапва въдицата и спира майка ѝ да я отведе от семейната спалня. Хитрушата иска време от Недим, а в отплата тя ще му даде целия запис, който много го касае. Признава, че камерата ев баба ѝ.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)