В „Безмилостен град“ Оя гледа злобно как Недим и Джемре си тръгват заедно

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ психоложката Оя настоява „машата“ ѝ Башак да остане с бебето в имението.

След като Джерен се направи на еднолична господарка в имението и нареди на Башак да изчисти стаята ѝ, учудващо бързо дъщерята на Нуртен се качва горе уж да изпълни заръката. Там обаче се развилнява и помита всичко на земята. Попада обаче на нови бебешки дрешки и се досеща, че вероятно Джерен е изгубила дете. „Стопанката“ отива да провери как се справя прислужницата и когато вижда безпорядъка в спалнята си, гони Башак от имението. Но тя отказва да си тръгне, защото е била поканена от г-н Агях и казва, че само той може да я изхвърли. Въпреки отпора, даден на Джерен, Башак съобщава на майка си, че си тръгва, защото повече не може да понася надутата „шефка“. Нуртен е в безизходица, защото знае, че те няма къде да отидат.

Акцията на Недим за откриване на запис, който оневинява чичо му, се оказва успешна. С видеото той отива в полицията и освобождава Агях, който не е особено очарован от това. Старият Карачай не желае да се прибере в имението, където целият му досегашен живот е бил една огромна лъжа. Той заминава за фермата, за да се уедини.

Недим е бесен на Джерен, че е изпратила повторно на Агях записа с признанието му. Той събира багаж в един куфар и нарежда на жена си да се премести в друга стая на конака. Иска, когато се върне, да не я вижда. Обявява, че отива при чичо си, за да бъде до него.

В „Безмилостен град“: Шениз е жива, а Агях казва, че той я е бутнал

Шениз прекарва критична нощ в реанимация, а Дамла продължава да лелее семейството им отново да е цяло.  Единственият, който остава с нея в болницата е Дживан.

Йозге се обажда на Джемре, а тя ѝ казва, че има затруднения и я моли да отложат пеенето тази вечер. Приятелката ѝ настоява да излязат на сцената, защото всички маси в заведението били резервирани и в крайна сметка Джемре се съгласява. Недим отново е запазил мястото срещу любимата си и идва в последния момент преди началото.

Оя нарежда на Башак да остане в имението и въпреки нейното несъгласие, успява с твърда нотка в гласа да се наложи.

Изнервен Дженк влиза в къщата на Фермата и пита баща си защо майка му е бягала от него и от какво толкова се е страхувала, че е сменила дори самоличността си. Не получава отговор и разплакан си тръгва въпреки, че вижда оставения пред татко му пистолет. Агях също се просълзява, наричайки го няколко пъти „синко“, без ни най-малко да е уверен, че именно той е истинският му баща.

Бомбата с ДНК теста е в ръцете на Джерен, която разсъждава, че това наистина е много важна информация, която трябва да използва много внимателно, обмисляйки последиците от изваждането ѝ на бял свят.

Оя наблюдава Недим, който излиза от заведението и изчаква Джемре. Психоложката му се обажда и му предлага помощта си, но той ѝ отказва. Докторката злобно присвива очи ядосана, че Недим е на страната на чичо си.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)