В „Безмилостен град“ тайнственият пациент на Оя се подобрява

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ загадката в теленовелата тръгва в друга посока, неизвестна до този момент.

Всички следи, данни и експертизи, направени по случая с арестуването на Недим, сочат, че именно той е направил опит да убие леля си. Отпечатъците върху ножа и кръвта на Шениз по него са категоричното доказателство на обвинението. Полицаите изпращат цялата събрана документация в съда.

В „Безмилостен град“ арестуват Недим за опит за убийство на Шениз

Нериман, както винаги, е в окото на бурята, като най-вярната довереничка и съветничка на внучката си. Бабата настоява Джерен непременно да открие изчезналата писалка със записа от случилото се в хотелската стая. Но тази задача момичето поръчва на баба си, нека възрастната жена да я вземе от Агях.

В „Безмилостен град“: Дали Джерен ще спаси арестувания Недим?

Дженк отива при разследващия полицай и изисква от него информация за уличаващите доказателства срещу братовчед си. След като ги получава, той вече е убеден, че Недим е предприел отмъщение срещу тях и е стигнал до там да причини смърт. Дженк отива при майка си и ѝ иска извинение, че се е съмнявал в нейните подбуди, но че вече знае истината. Шениз се събужда, а Дамла заявява, че тримата повече никога няма да се разделят.

Следователите изчакват свестяването на Шениз, за да ѝ вземат показания.

Служебната психоложка, която е проучила досието на Недим, се опитва да разбере какво мисли той за престъплението, но Недим избухва и отсича, че е невинен, без да дава повече обяснения и отказва нейната помощ, както и тази на Оя, която след като научава за станалото, отива в участъка.

Успява да влезе в ареста и казва на доскорошния си пациент, че вярва безрезервно в невинността му и иска от него разрешение да разкаже всичко, което знае и така да го спаси, но той не се съгласява. Вече в коридора я пресреща Джерен и ѝ иска сметка защо е дошла и какво прави при съпруга ѝ, на което докторката отговаря да си гледа работата. В колата навън  я очаква, човек, който пита Оя дали е казала на Недим истината… коя и каква истина, не става ясно, а тя му отговаря, че все още е рано за нея.

Недим е разочарован от чичо си, защото явно той мисли, че племенникът му е опитал да убие жена му. Агях от своя страна чувства, че нещо не е наред, но не знае точно какво и споделя съмненията си със Сехер.

Дамла се опитва да приключи с Дживан под натиска и думите на майка му. Той се върти все около нея с желанието да се сдобрят, но момичето постоянно го отблъсква, докато накрая му казва, че Шениз не одобрява връзката им, защото той не е подходящ за дъщеря ѝ и че всичко изживяно до момента е било само едно увлечение. Гордостта надделява у младия мъж и той се оттегля, пожелавайки на любимата си щастие.

В участъка идва и Джемре, която иска свиждане с Недим, но там Джерен чака това право още от сутринта и до момента то ѝ е отказвано. Точно тогава съпругата получава разрешение и важно показва на сестра си брачната халка, която ѝ дава предимство пред нея. Слизайки до килията, Джерен подклажда у Недим нова ненавист, че Джемре не е дошла да го види, че стояла до Шениз в болницата, че чичо му също не го поддържа… Тя го нахъсва заедно да отмъстят на всички и да срутят конака върху главите им. Недим пожелава засега само тя да му намери добър адвокат.

А в една друга болница, тайнственият пациент на Оя, която не разреши да изключат животоподдържащите му апарати, се съвзема. Единствените ѝ думи след радостта от случващото се зад стъклото на реанимацията са, че вече са готови…

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)