В „Безмилостен град“ черни облаци надвисват над розовите сънища на Джерен

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ пътищата на Шениз към богатството и стария живот са отрязани тотално, но и за Джерен настъпва трудни дни.

Джемре отново е поставена пред вземане на неимоверно трудно решение. Дженк пита баща си какво е казал на жена му и когато той не му отговаря, погрешно си мисли и е бесен, че Агях пак ще даде неговото на Недим.

Голям шок преживява и Сехер, която вижда пред конака как Дамла целува Дживан по бузата и двамата тръгват нанякъде с колата. Става ѝ пределно ясно, че между младежите има нещо повече от привличане.

Драматично в “Безмилостен град”: Шениз е на дъното, извлечена от имението

А Шахин е крайно недоверчив. Той настоява пред Шениз тя първо да му даде парите и чак тогава той да изпълни поръчката ѝ. Колкото и да се гневи червенокосата, тя знае, че мишките са се разтанцували, защото знаят за нейната слабост.

Със самодоволната усмивка на пълен контрол над положението, Джерен отива в скъпия и луксозен хотел, където още от коридора чува крясъците и заплахите на Шениз, разбесняла се, че губи почва под краката си. Малката измамница я заплашва отново със записа, но рижата ѝ е подготвила изненада. Тя казва на Джерен, че доскорошният ѝ коз сам ще се взриви в ръцете ѝ, тъй като Недим щял сам да разкаже на Агях за това, което е видял като дете в стаята на баща си.

Шениз отива при бижутера, изработил подарената ѝ от Агях гривна, за да я продаде, а после влиза в един оръжеен магазин и купува пистолет.

А Джерен нахълтва в кабинета на Недим, за да му пусне записа и за пореден път да му припомни, че тя твърдо е застанала до мъжа си. Отчаян опит. Недим ѝ казва, че започва нов живот без лъжи и договорки и че е взел решение да се разведат. Тя веднага хуква към кабинета на Агях, но той успява да вземе телефона ѝ и да изтрие записа.

Дженк отива при майка си в хотела и тя отново се опитва да го манипулира, но синът я моли повече да не прави нищо „заради него“ и да не се опитва да го спре, защото оттук нататък той е решил да живее по правилния начин.

В “Безмилостен град” Дженк е ранен смъртоносно и Джемре заплашва Шениз

Мъжът, с когото Дживан се сби в нощния клуб, го вижда отново с Дамла в едно кафене и предизвиква нова свада, прераснала в бой, след който всички, вкл. и момичето, отиват в ареста.

Недим вижда Джемре на крайбрежната и отива при нея. Той ѝ казва, че съжалява как са се стекли събитията след неговото оздравяване. Дженк обаче преминава с колата си покрай тях и слиза. Недим подава ръка на любимата си с молбата да му помогне, за да продължи да живее, но тя не поема подадената длан. Дженк я очаква встрани и тя го пита ще я скрие ли от собственото ѝ сърце. Двамата се хващат за ръце пред очите на Недим. Всичко това се случва отново заради жертвоготовността на това момиче, от което е поискано да съдейства двамата братовчеди отново да се заобичат…

Сехер отива в полицията заради сина си. Пускат Дамла, Но Дживан остава вътре. Освободен е едва тогава, когато Агях е поискал от бащата на Мерич, нападнал Дживан, да оттегли жалбата си.


image0 (9K)