В „Безмилостен град“ Шениз губи контрол и опитва да удуши Джерен

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Шениз тръгва в атака, приела предизвикателството на Джерен.

Недим последен вижда самонастанилата се в конака Джерен и се опитва да я прогони отново от къщата, но хитрушата вади всякакви козове и навира в лицето му най-вече малкия Умут, за когото тя твърди, че като майка трябва да се грижи. Недим ѝ заявява, че изобщо не ѝ вярва, но заради детето махва с ръка и заповядва на интересчийката само да не се мярка пред очите му.

В „Безмилостен град“: Наглостта на Джерен няма граници

Настъпва нощта и имението е притихнало. Не спи единствено Шениз, която не може да се побере в кожата си от предизвикателните думи, хвърлени ѝ като ръкавица от малката дяволица Джерен. По пижама, червенокосата вещица слиза на долния етаж, влиза в спалнята при Джерен и взима възглавница, за да я задуши с нея. Но това е само ход, с който тя иска да покаже на противницата си какво може и че не е дошло времето да я отписва. Джерен се развиква и вдига всички на крак, съобщавайки им, че Шениз ходи и говори, но никой не ѝ вярва.

Дамла дава на Дженк копчетата за ръкави на Агях, но той не пожелава да ги вземе, като ѝ казва, че те са нейни. Момичето потвърждава, че двамата си остават брат и сестра такива, каквито винаги са били. Моли го да не я изоставя, защото ѝ е останал само той.

Агях си отиде принудително заради отказ на актьора да играе в последните епизоди

Шениз стоически издържа ударите на Джерен с остър предмет в гърба си, макар на очите ѝ да се появяват сълзи. Тя търпи, но докога? В момента, в който Джерен я дърпа силно косата ѝ, в стаята влиза Башак и двете стигат почти до бой. Джерен се заканва, че ще ги унищожи. Разбира, че при бебето има камера и тя е записала нощта, когато Шениз я нападна в леглото. Кадрите стават достояние на Дженк, но той иска от Джерен да мълчи и мълниеносно изтрива записа от таблета.

Докторът се обажда на Недим, за да го уведоми за болестта на Дженк. Двамата се виждат пред къщата и си казват, че Джемре уж не ги интересува и са правили досега всичко напук един на друг, за да си причинят болка взаимно. Джемре ги чува. Дженк прави пореден благороден жест на любимото момиче, като я изпраща към мястото, където е отишъл брат му. Но край морето не се случва нищо добро, въпреки нейното обяснение в любов, Недим ѝ отказва, защото се жертва заради болния си брат. Джемре е изтерзана, тя откри цялото си сърце на Недим, а той я отхвърли. В другия край на скалите Недим плаче горко, както за нея, така и за Дженк…

ЗАРАТА


image0 (9K)