В „Гласът“: Кому беше нужно преминалите първото сито да стоят още на тръни?

Кастингите на тъмно в 8-ия сезон на музикалното шоу „Гласът на България“ приключиха снощи. Журито свърши част от работата си, но за някои от избраните участници предстоеше голямо огорчение, видя ЗАРАТА.

Припомняме, че ментори тази година са Иван Лечев, утвърден победител във формата, и новите: Любо Киров, Дара, Галена.

Бихте ли казали на журито в „Гласът на България“ да се преоблече, моля!

Не че вината е тяхна, правилата са заложени в предаването, но кому беше нужно преминалите първото сито да стоят още на тръни? Този сезон се оказа, че предварителната селекция не е окончателна. Първоначално в отборите влязоха 16-17 участници и се наложи треньорите да свалят от сцената по 3-ма от своите групи. Всичко в името на властелина РЕЙТИНГ. Като си се дал под наем, ще търпиш всичко, а зрителят трябва да се управлява умело и да цъква копчето на дистанционното, воден от любопитството си. Имаше искрени сълзи, както и „извинението“, че са много харесвани и пътят им на изпълнители ще бъде проследен…

Следващата неделя започват музикалните двубои, които ще внесат нов привкус на състезанието, ще лъснат недостатъчно подготвените, ще гледаме как ще се справят участниците с песните, избрани им от треньорите.


image0 (9K)