В „Капките“ Къци Вапцаров се принесе в жертва на публиката и тя оцени жеста му подобаващо

Къци Вапцаров предизвика абсолютен фурор в третия лайф на забавното шоу „Като две капки вода“ по Нова ТВ. С превъплъщението си в образа на провокативната Майли Сайръс той завоюва своята първа победа във формата, чийто сезон 9 All Stars е истинска наслада за зрителите.

Грандиозно завръщане на „Като две капки вода“

Пеещият актьор, станал популярен повече като водещ и продуцент на различни телевизионни проекти, от години отнася закачки по свой адрес, но явно чувството му за хумор е супер адекватно, той е абсолютно наясно какво може и заради това не дава изражение на каквито и да било нерви на злостните коментари по свой адрес.

Човекът е супер амбициран да се справи блестящо с ролите, които му се паднат от жребия и започна да го прави по перфектния начин.
„Чувствам, че вече загрях за шоуто!“, заяви Къци, който надскочи всички очаквания по време на своето изпълнение снощи и безапелационно спечели първото място.

Марта Вачкова беше специален гост в журито и се чувстваше като пред голяма, вкусна торта, сервирана на рожден ден с най-забавните аниматори.

За първи път в шоуто Михаела Маринова се преобрази в цели три образа. Певицата обедини триото на Ариана Гранде, Джеси Джей и Ники Минаж със шеметно изпълнение, което получи дори поклон от вечно мрънкащия и недоволен Фънки.

„Едно е да харесваш Hot Chocolate, а друго е да ги имитираш. Моят фалцет е доста различен от дрезвгавината на Ерол Браун. Малките детайли са голямото предизвикателство тази седмица“, сподели Рафи, който показа танц и ниво в образа на диско легендата.

Малко по-късно зрителите бяха пренесени в ритъма на туиста от 60-те. Чъби Чъкър беше „обектът“ за Фики, който заедно с балетистите от „Фънки Мънкис“ здраво и с много настроение потанцуваха на сцената.

Качиха Фики на “шкафче” за първата му роля в новия сезон на „Като две капки вода“ All Stars

С рокля от представлението „Маркиз Дьо Сад“ Софи Маринова беше една истинска прицеса, преобразена в ролята на Нети.

В стари времена ни върна уникалната Милица Гладнишка, която влезе в образа на народната певица Гюрга Пинджурова, а гримьори и стилисти я бяха направили неузнаваема. Страхотен глас и актьорско изпълнение!

„Най-доброто представяне от началото на сезона“ беше категоричната оценка на журито за Азис, който оглави New Kids On The Block.

А Поли Генова като тийнидола Дара предизвика спорове в журито, което даде различни оценки за изпълнението ѝ.


image0 (9K)