Култура

В момента в къщата се случва немислимото. Луна полудя. Продуцентите тичат – изгубиха контрол. Мазалото е тотално.

Луна откачи тотално и доведе до лудост и съквартирантите! Да не ти е Луна в къщата! Определено всеки един от зрителите, а и от съквартирантите в Биг Брадър се кръсти и се моли за това.

[ad id=“263680″]

Остаряващата чалгаджийка още от първия ден си показа рогата, но днес тотално ще превърти. И ще накара едни да се хвърлят в ожесточени битки с нея, други да искат да напуснат формата, а трети просто да си глътнат езика. Знаем, че в момента Къщата е разделена на два лагера заради мисията на Биг Брадър. Половината от участниците се водят каубои, а другата половина са индианци. Последните, към които беше причислена и Луна, трябва да битуват отвън на студа като разполагат само с ледена вода и външна тоалетна. Още при старта на мисията Луна заяви, че няма да я изпълни. Днес обаче ще я чуем да се зарича как ще саботира всяка една друга мисия в предаването. Фънки се вбесява така, че в един момент иска всички дружно да си тръгнат от шоуто и да оставят само лудата в него. Големия брат обаче също ще се ядоса много на певицата и ще наложи наказания, невиждани досега във формата.

[ad id=“225664″]

Как ли ще реагира на това Луна и дали тя ще бъде най-голямата потърпевша от останалите?! Това ще видим след часове в ефира на Нова телевизия. Както и ще наблюдаваме първите за сезона номинации, които ще се проведат очи в очи. Ясно е вече кой ще бъде гарантираният номиниран от абсолютно всички, пише разкрития.ком. А за вторите номинации предстои да разберем.

Иван Дарийков

Share
Published by
Иван Дарийков

Recent Posts

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

39 минути ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

39 минути ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

45 минути ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

48 минути ago

Светлана Каменова е европейска шампионка по бокс

  Страхотна Светлана Каменова стъпи на върха на Европа, научи ЗАРАТА от БФ Бокс.  …

един час ago
image0 (9K)