В „Опасно изкушение“ бушоните на Йълдъз прегряват и тя се пренася в друго измерение

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ бушоните на Йълдъз прегряват и тя се пренася в друго измерение, видя ЗАРАТА.

Халит разговаря назидателно с Ерим, който пак се нахвърля срещу Йълдъз, нападнала го преди това заради приятелите му. Момчето се държи дръпнато с баща си, иска му пари, че уж е задлъжнял, а след това Халит нервничи пред жена си, защото тя още не се е приготвила да излязат на клуб, както ѝ беше обещал.

Предстои поредният фурор на Емир, който отива да вечеря с „бъдещата си тъща“. На масата им се появяват в подкрепа Джанер и Зейнеп. Зерин се учудва на доста от приказките му, но май повече ѝ се иска да вярва във фантасмагориите, представени от приятеля на дъщеря ѝ.

А за Халит предстои ужасното преживяване „нощен клуб“. На дансинга хората танцуват, а той сключва сделки и беснее, че това не е място за семейни двойки. Самотната Йълдъз си представя как Кемал я върти под звуците на музиката, а след това се смеят и той я прегръща, точно както това се случи преди дни в хотелската стая:

Йълдъз е в прегръдката на Кемал, а Халит – пред вратата

Семейство Аргун се прибират скарани, а на сутринта господарят се чувства изморен от нощните преживявания и остава вкъщи, а тя е поканила гостенки, които Халит не желае да идват.

Хакан и Ирем отново са заедно. Те биха искали да съберат Алихан и Зейнеп, затова планират вечеря заедно с тях, макар и да не признават, че всеки поотделно ще покание приятеля си.

Кемал и Зехра се разхождат край брега и той ѝ купува букет цветя.

Зейнеп научава за финансовите машинации на Алихан и заплашва Хакан, че ще каже на Халит какво е разбрала. Алихан не приема сериозно предупреждението, защото разчита на любовта ѝ към него.

Ендер иска да разчисти пътя към новия си съпруг, давайки задача на брат си да сближи Зейнеп с мафиота Дюндар. И като послушно кученце той тръгва да я изпълнява.

Зехра се прибира с цветята, а Халит навиква Йълдъз, като я упреква за всичко случило се и не случило се…

Зейнеп взима решение да разкаже на Халит за акциите, които купуват Алихан и Хакан.

Йълдъз е крайно отегчена от отношението на Халит и търси промяна.


image0 (9K)