В „Опасно изкушение“ действието се развива изключително бързо

Тази вечер във втория епизод от премиерния за българския ефир нов сериал „Опасно изкушение“ любов и интриги се преплитат, но все още те са само в зародиш.

След помпозната вечеря и театъра на щастливо семейство, който Ендер и Халит изиграха пред гостите си, двамата вече не е нужно да се преструват. Той грубо иска от съпругата си тя да му върне скъпия пръстен и ѝ припомня, че бижуто е негово и той ще го прибере в сейфа си. Стига дори до подигравки за възрастта на жена си. Тя обаче залепва изкуствена усмивка върху лицето си и влиза в ролята на доволна от жовота си жена, подтиквайки мъжа си към новото момиче, което е наела. Хитрушата пита Халит дали е харесал Йълдъз и иска ли тя да остане на работа при него и след приключване на диетата му.

Първи епизод на един от най-гледаните сериали – „Опасно изкушение“

Алихан е обсебен от служителката си Зейнеп и проявява интерес към цветята и дърветата подобно на нея. Оказва се, че той е роднина и партньор на Халит. Въпреки, че явно харесва служителката си, младият бизнесмен я навиква, а тя се стяга от упреците му.

В богаташката къща на Аргун носят цяла камара дрехи от последната модна колекция. Йълдъз приема пакетите и се прехласва по луксозните рокли. По-късно, когато идват гостенките на г-жата, Ендер нарочно изпраща в стаята си прислужницата, за да види тя целия разкош на гардероба ѝ. Младото момиче губи ума и дума. А на другия фронт изглежда, че Халит е лапнал въдицата, пусната от жена му. Той започва да взима Йълдъз със себе си на разни бизнес срещи. Нейните ентусиазъм и възхищение от нещата, които ѝ се случват във фирмата, са му забавни и го зареждат с настроение.

Зейнеп иска аванс, защото парите ѝ са свършили заради дълговете, които изплаща. Счетоводителката отказва, но Алихан, прикрит встрани, чува молбата на новата си служителка и после се разпорежда да ѝ бъде помогнато, но без да намесват името му.

Действието в епизода прескача 2 седмици и дават как Ендер пита Йълдъз дали Халит я сваля. Момичето е скандализирано и отговаря, че такова нещо изобщо не се е случило. Следва неприличното предложение на господарката, което момичето отказва, но лисицата е решена да изчака известно време, защото има своите планове.

Йълдъз става неволен свидетел как нейният доскорошен любим Мете довежда в дома на Халит своята годеница и обявява, че с нея ще се женят.

Отговорът на Йълдъз на предложението на Ендер вече е друг. И тя получава в замяна едно от мантата на господарката си.

Алихан се държи като влюбен тийнейджър, който върши глупави постъпки от рода на това да дръпне харесваното момиче за плитката… Влечението му към Зейнеп е явно, но той не спира да издевателства над нея, карайки я да довърши някаква документи до края на деня и момичето остава след работа, за да му угоди. Докато той е на прием заедно с племенницата си, където Ендер демонстрира изключителна класа, Зейнеп се е заровила в папките. По някое време шефът ѝ се обажда да я пита дали е приключила, тя го лъже, че дори вече е излязла и в този миг идва охранителят, който ѝ носи кафе по поръчка на Алихан.

А Йълдъз се колебае как да постъпи, тя си чертае път различен от този, който Ендер ѝ предлага, но хитрушата изобщо не е наясно какво я очаква….

ЗАРАТА

 


image0 (9K)