В „Опасно изкушение“ Ендер е като луда с картечница – на всички фронтове срещу Йълдъз

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Ендер е като луда с картечница. Отритнатата жена не се спира пред нищо.

Зейнеп се притеснява от връзката с шефа си и му го казва.

В „Опасно изкушение“: Блаженство за Зейнеп, за Йълдъз – плодовете на коварството ѝ

Халит кани на вечеря сервитьорката, тя първоначално му припомня какво е нейното изискване, но накрая се съгласява, оставя се да бъде убедена, че това е жест само от благодарност.

Синан се опитва да оплете Зехра, тъй като е наясно, че момичето го харесва. Тя започва да обработва сестра си заедно да отворят салон за красота, в който да наемат „добрия“ доктор.

Зейно иска да запознае Йълдъз с Алихан и двамата отиват в квартирата на сестрите, но Йълдъз изпраща СМС, че ще закъснее. Тя е на седмото небе, защото Халит е купил заведението, от което Ендер най-позорно я изхвърли и дори бизнесменът ѝ предлага да стане негов управител, но тя отказва под претекст, че иска да остане близо до него.

На другата сутрин Джанер дебне до входа на момичетата и когато Зейнеп излиза, той я проследява до работното ѝ място, а там от охраната разбира, че тя е асистентка на Алихан. Колко доволна ще бъде Ендер от тази новина!

А тя не се спира, стриктно следвайки предначертаното си отмъщение. Първо машата ѝ Мете отива при Халит, за да му разкаже за връзката си с Йълдъз, както и това, че нейната единствена цел е да си хване богаташ и да се омъжи за него.

В това време Ендер се отправя към кабинета на Алихан, където предизвиква истински фурор. Заварва шефа и асистентката заедно и веднага преминава в атака. Тя съобщава на Алихан за капаните на двете сестри как те впримчват заможни мъже в мрежите си.

Халит е бесен щом чува сплетните на Мете. Докато говорят с него, влиза Йълдъз и се ококорва, но бързо се окопитва и когато Халит я пита дали познава младежа, тя отговаря утвърдително. На нападките на Мете, че намеренията ѝ са единствено за брак по сметка, категорично отрича с обяснението, че именно тя е прекратила връзката им с него, след като той е пожелал да спи с нея без да се обвързва. Халит пита младежа кой го е изпратил и той естествено не намесва Ендер, а казва, че го прави на добра воля, защото го чувства като роден чичо и иска да го предпази от сребролюбката Йълдъз. Халит го изгонва от кабинета си и се извинява за пореден път на момичето.

Следващата крачка на Ендер е да се срещне със Зарин и да пусне мухата за аферата на брат ѝ с асистентката му и да не забрави да припомни за сервитьорката, която ги е развела с Халит, която се е оказала сестра на новата любима на Алихан. Е, интригите нямат край…

Клюката за сестрите използвачки изобщо не стига до ушите на Алихан. Той чудесно познава Зейнеп и не вярва на сплетните на Ендер. Ядосан е за друго и именно заради него отива на среща с Халит. Там младият мъж уведомява съдружника си, че Ендер върши глупости и го моли да ѝ даде урок, за да не го направи той по груб и обиден начин.

Представяте си как се чувства след всичко това миньончето Зейнеп. Тя не знае какво да мисли, извинява се на Алихан, но той ѝ казва, че тя не е виновна за нищо. Зейнеп иска разрешение да си отиде по-рано и вкъщи пита сестра си дали има връзка с Халит. Йълдъз отрича, но хитро си оставя вратичка, че не знае в бъдеще как ще се развият отношенията им.

ЗАРАТА


image0 (9K)