В „Опасно изкушение“ заплетените истории стават все повече

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ заплетените истории стават все повече.

Джанер и Ендер доволно потриват ръце от издънката на Йълдъз с живото предаване от телефона ѝ.

Двете сестри и двамата съдружници вечерят заедно, с цел да се изясни пред Халит видяното в квартирата на Зейнеп, но той коментира ситуацията  с много лежерно отношение. За него, щом младите се обичат, те са свободни да правят, каквото поискат. След това Зейнеп не приема поканата на Алихан да я откара до дома ѝ и се прибира с такси.

Химията между супердвойката Алихан и Зейнеп – предпоставка за огромния успех на „Опасно изкушение“

Нещо в душата на Лила е разбъркано. Тя живее много затворено, не ходи почти никъде, а и никой не се интересува от нея. Тя обаче харесва едно момче с името Атеш и тяхна обща приятелка ги запознава. С невинна лъжа тя остава на купона, организиран от Атеш.

Дефне и Ендер се срещат на крайбрежната, докато спортуват. Ендер сипе упреци срещу другата жена, че навремето е опитала да ѝ отнеме Халит.

Зехра продължава със злобните забележки към Йълдъз. Постоянното дразнене обаче не прави впечатление на младата жена на Халит, която е уверена в неговите чувства към нея. Но Зехра ѝ казва да не се доверява особено на любовта на баща ѝ.

Дефне отива на гости в дома на Аргун и след упреците на Халит за тяхното сплетничене и излагането в ефир, Дефне поема вината върху себе си и дори предлага семейството да направи парти в новия си дом. Халит се съгласява. Става ясно, че двамата са били любовници в миналото, но това все още не е достояние на Йълдъз.

Лицето на красивата Хира, която кандидатства за пилот във фирмата на Алихан, се появява все по-често. Зерин харесва момичето и всячески се опитва да я пробута в полезрението на брат си. Влиза в коалиция с майката на Хира, но момичето не желае да започне работа с нечии протекции.

Алихан вика Зейнеп в кабинета си и я уведомява, че има да ѝ каже нещо много важно, но няма да го направи в офиса. Иска да се видят вечерта, но тя му отказва.

ЗАРАТА


image0 (9K)