В „Опасно изкушение“ излизат неподозирани факти от живота на Ендер

Хората, които мислим за лоши, може би имат тъжни истории – са думи, изречени в сериала „Опасно изкушение“ по повод на разказаното от Ендер на Алихан, видя ЗАРАТА.

Тя е принудена да го направи, след като брачният ѝ партньор я уведомява, че делото за попечителството над Ерим няма да е никак лесно и безболезнено, тъй като адвокатите на Халит ще я разкостят. Именно заради това Алихан иска да знае има ли неприятни подробности от живота на съпругата си, които могат да излязат наяве. Тя се решава да бъде искрена и си припомня как е била насилвана от баща си, майка ѝ си е мълчала, а когато е поотраснала, е работила да издържа брат си, за да го образова. И Ендер прави пореден успеш ход – събира си малко багаж и напуска дома на Алихан.

В „Опасно изкушение“ Алихан спретва изненада на Зейнеп

Саткъ е по петите на Кемал и вижда нещо, което го оставя без дъх. Младият бизнесмен се среща с жената на шефа му., Той ги снима в едно кафене и се връща в холдинга. Халит побеснява. Вика първо Йълдъз да ѝ иска обяснение, а след това и Кемал.

Алихан отива до дома на Джанер, където е отседнала Ендер и ѝ се извинява, молейки я да се върне вкъщи. Зейнеп излиза на стълбището и чува тези думи. Тя изгаря от ревност и се пита как е могла да повярва, че бракът им е фиктивен. Ендер приема да се прибере при Алихан.

Йълдъз бързо се окопитва след първоначалния стрес, че Халит ги хванал и веднага атакува. Разбира обаче, че мъжът ѝ би разрешил на Зехра да се омъжи за Кемал дори и да открие, че младият мъж си има любовница. Йълдъз се фръцва, казвайки, че съпругът ѝ никога не я е уважавал и напуска кабинета му.

Идва ред на Кемал, който също не е вчерашен и успява да се защити пред Халит. Но всъщност Аргун в момента не е особено бдителен, тъй като го интересуват единствено парите, които може да смъкне от новобогаташа.

Дюндар продължава да ухажва Зейнеп, изпращайки ѝ скъп букет.

А Кемал и Йълдъз отново започват играта на котка и мишка. Тя го обвинява, че не може да му се вярва и настоява да остави Зехра. Той се раздвоява още повече, след като Йълдъз му заявява, че ще остане с Халит.

Емир е купил пръстен за Лила, но лихвари започват да го дебнат, тъй като за бижуто той е взел заем.

Кемал се оплаква на Зехра, че Халит го следи и използва това, за да отдалечи във времето подписването на брака им. Тя обещава да говори с баща си.


image0 (9K)