В „Опасно изкушение“ Кемал полива Йълдъз с вряла вода

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз получава голям шамар от Кемал, видя ЗАРАТА.

Под давлението на Ендер, Джанер прикотква Дюндар с лъжи за Зейнеп, която уж била тъжна в този период, защото гаджето ѝ заминало за Америка. Единствената цел на слабохарактерния брат е да разчисти пътя на сестра си. Както знаем, мафиотът е поканен на новогодишното празненство и той естествено пристига наточен. Там Джанер с измама изфабрикува за него печалба от томболата, която му дава правото да бъде с единия от шефовете и той да му приготви вечеря – в случая със Зейнеп естествено. Сините очи на Алихан святкат неудържимо и той не се стърпява да не се намеси, предупреждавайки любимата си да не се занимава с такива като Дюндар. Тя обаче напук кани собственика на автокъщата още същата вечер и двамата напускат партито.

Щастлива, че накрая е взела решение да напусне Халит, Йълдъз чука на вратата на Кемал, придържайки куфара си. Но там я очаква стресиращо заливане с вряла вода. Вътре тя вижда, че са се приготвили за сватба. Кемал и Зехра се женят, а бащата на булката ще кумува… Халит започва да я дърпа, разпитвайки я накъде е тръгнала, а тя му заявява, че заминава.

В „Опасно изкушение“ бушоните на Йълдъз прегряват и тя се пренася в друго измерение

В сюблимния момент на подписване на брака, телефонът на Кемал звънва и той вижда, че го търси Ерим. Когато вдига разбира, че момчето е карало една от колите на Халит, блъснало е някаква жена, която май е умряла, след което младежът е напуснал местопрестъплението. Спомняте си, че новите му „приятели“ го накараха да ги повози, а като видяха дебелия край, изчезват яко дим.

Всички хукват към мястото, където се е скрил Ерим. Оттам отиват в полицията. Новината бързо стига до Алихан и Ендер. Халит кара Саткъ да признае, че той е бил зад волана. Оказва се, че жената е жива, но със счупена ръка. Когато и Ендер пристига в участъка, тя започва да крещи и да обвинява за случилото се бившия си мъж и с невъздържаността си осуетява сценария на Халит. Полицаите разбират все пак, че синът на бизнесмена е карал автомобила.

Алихан влиза при Ерим и разговаря с него като брат. Той загатва на момчето за собствените си проблеми в детството и двамата започват да се разбират чудесно.

Халит отива в дома на блъсната жена с желанието да направи необходимото, за да не подава тя жалба срещу сина му. В това време Ендер беснее и обещава да осъди Халит и да му вземе Ерим.

Крайно разстроена, Йълдъз няма къде другаде да отиде освен при сестра си. Зейнеп е учудена, защо Йълдъз толкова горко плаче, че Кемал ще се жени, а в същото време отрича да е влюбена в него.


image0 (9K)