В „Опасно изкушение“ нещо се случва с Алихан и Зейнеп

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз умело плете паяжината си около Халит, а Зейнеп научава, че Алихан я харесва.

Зейнеп наблюдава замислената Йълдъз и я пита как вървят отношенията ѝ с Халит. Тя отрича да се случва нещо особено, но за да подклажда желанието на сестра си да я закриля, я моли отново да не ѝ разрешава изкушението и открито признава, че харесва бившия си шеф.

Халит разрешава на Ерим да се обади на майка си, а нея той предварително предупреждава много да внимава какво ще каже на сина им.

Зейнеп тайно от сестра си бродира кърпичка с инициалите на шефа си, за да му благодари за жеста, направен към нейната уволнена асистентка. Докато шие се убожда и капчица кръв остава в подгъва. На другия ден момичето подарява на Алихан кърпичката и той е трогнат и развълнуван, въпреки че изобщо не показва и грам емоция. Приятелят му Хакан му съобщава, че е дал на Зейнеп билети за концерт.

Съсипаната Ендер се влачи в бедняшката квартира, но идва Джанер, който я разтърсва из основи, приканвайки я да се вземе в ръце, да се върне в обществото и да впримчи в мрежите си някой друг богаташ. И тя в крайна сметка го прави – облича се елегантно с малкото останали ѝ дрехи и се появява на поредния прием на истанбулския хайлайф. Там „приятелките“ я осведомяват за последните клюки, но не пропускат хубавичко да я разпитат вярно ли са чули за развода им с Халит. Ендер потвърждава новината, но изръсва куп лъжи за собственото си благоденствие. След партито тя недоволства от чутото, но брат ѝ настоява да продължи играта. Той знае, че кака му е неговата златна кокошчица и много добре си оплита кошницата.

Саткъ идва отново в дома на Йълдъз, но Зейнеп е на огневата позиция и затръшва пак вратата в лицето му.

В „Опасно изкушение“ хитрушата Йълдъз върти номера на Халит

Охранителят носи голяма кутия с подарък, но така и не става ясно какъв. Халит е в колата долу и когато Зейнеп излиза с приятеля си от детството, той се качва горе. Йълдъз му отваря и в крайна сметка го кани вътре. Разговорът им е кратък. Момичето обяснява, че дори и да бъде с него и да е щастлива, винаги ще ѝ тежи мисълта, че всичко в един момент ще свърши. Тя за пореден път твърдо заявява категоричното си мнение, че не може да бъде с някого, щом няма с него бъдеще с брак. Но… Едно е само да откажеш, друго е да даваш аванси… На излизане от дома на Йълдъз, Халит е целунат много ефирно от момичето… по бузата.

Лял звъни на Алихан, но той не ѝ вдига. Неговите трепети вече са другаде. Той също отива в нощния клуб на същия концерт и намира Зейнеп с приятеля ѝ. Момчето обаче е доста „игриво“ и започва да сваля нечие чуждо момиче. Става търкал, в който много активно се намесва и Алихан, защитавайки Зейнеп. Участниците в мелето се озовават в участъка. Богаташът е извикал адвоката си и естествено бързо е освободен, заедно със Зейнеп. Качват се в колата му и когато той ѝ казва, че се е погрижил Емир да остане в ареста, тя побеснява, слиза и хуква по пътя. И следва най-красивата сцена в епизода:

Алихан разбира от Зейнеп, че Емир ѝ е само приятел от детството, дошъл от Бурса, за да се забавлява. Ревността му е пометена и той гледа Зейнеп с много нежност в очите. Мъжът е на педя разстояние от нея и енергията между тях е осезаема дори за несведущите. Погледът ѝ попада на кърпичката в джоба му и той признава, че това е нейният подарък. Когато я пита дали това я вълнува, тя не признава, но неговите пръсти се озовават на пулса ѝ…

ЗАРАТА


image0 (9K)